Den Den Denizcilikten Duyarlı Bir Hareket

Den Den Denizcilikten Duyarlı Bir Hareket

22/09/2019 Pazar günü saat 12:30 saatlerinde lösemili çocuklar için İstanbul kan gönüllüleri, kan bankası başkanı sayın Sibel YAVUZ hanım lösemili çocuklara moral ve motivasyon olması hasebiyle etkinlik yapmak istediğini bu etkinlikte yardımsever insanların katkıda bulunmalarını talep ettiğinde DEN DEN denizcilik yönetim kurulu başkanı yardımsever, fedakar, koca yürekli insan Sn. Tamer Köseoğlu, 19.09.2019 günü Ataköy Marinda Tekne Alım Satımı ile uğraş veren, yardımsever kişiliği ile örnek insan İsmail GÜRGÖL Bey in refaransı ile Marina Güvenlik Müdürü Halil KARAKUŞ tarafından telofon ile aranılmış yapılan telofon görüşmesinde, Lösemili Çocuklara İstanbul Kan Gönüllüleri Kan Bankası Başkanı Sibel YAVUZ hanımefendi önderliğinde Lösemili çocuklara Tekne ile Boğaz Turu yapılması yönünde etkinlik düzenlemek istediğimiz söylendiğinde;

Sn.Tamer bey hiç tereddüt etmeden isteğimizi memnuniyetle karşıladığını, böylesine önemli bir organizasyonda katkısınının olmasından dolayı müteşekkir olduğunu söyleyerek sohbete başladı. Sohbeti esnasında; Darülaceze gibi kimsesiz çocukların ve lösemili çocuklar yararına yapılan etkinliklerde defalarca yardım ettiğini ve her zaman yardım etmeye devam edeceğini böylesi organizasyonlarda yardım elini uzatmaktan feyiz aldığını, yardımlarını esirgemeyeceğini söyleyerek sohbetine devam etti. Bizim talebimiz üzerinede hasta olan yavrulara öncelikle Allahtan acil şifalar, hasta yakınlarına da sabırlar dilediğini, organizasyon için elinden gelenin en iyisini yapacağını, bir kaç saat sürecek olan tekne turunda hasta olan çocukların mutlu ve motive olmaları,  morellerinin yüksek olması için eğlenebilmeleri ve hoş vakit geçirmeleri adına tekneye palyonco ve Türk Sanat Müziği sanatçısı Arzu AKÇA isimli sanatçıyı davet edeceğini, daha ne gerekiyorsa elinden gelenin en iyisini yapacağını , bundan kacınmayacağını söylemiştir.

Yardım sever kadim, kocaman yürekli insan SN. Tamer beye böylesine özel organizasyona ev sahipliği yaptığı için, hiç bir fedakarlıktan çekinmeden yardım elini uzatmış olmalarından dolayı kendilerine İstanbul Kan Gönüllüleri İstanbul kan bankası başkanı ve üyeleri olarak sonsuz teşekkürlerimizin kabulünü istirham ederiz. Allahtan kendilerine, aile efratdlarına ve sevdiklerine hayırlı ömürler nasip etmesini niyaz ederiz.

İstanbul Kan Gönüllüleri İstanbul Kan Bankası başkanı, üyeleri ve hasta yakınları olarak şahsınıza sonsuz teşekkürler eder, yolunuz her daim açık olsun, Allah sizin gibi dostları hiçbir zaman eksik etmesin saygı ile kalın... Bizleri DEN DEN denizcilik sahibi koca yürekli sn.Tamer bey ile tanıştıran, hasta olan yavrularımıza oyuncak hediye edilmesini sağlayan ve Bakırköy Belediyesi ile görüşerek bizlere otobus tahsis eden Ataköy Marina da iyilikleri ile sembol haline gelen İsmail GÜLGÖR bey e de teşekkürlerimizi borç biliriz. Lösemili çovuklar ve yakınları için Ataköy Marinadan Kuruçeşmeye gidiş ve dönüş için otobüs tahsis eden Bakırköy belediyesine de sonsuz teşekkur ederiz.      

YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyhun.a
Seyhun.a - 5 yıl Önce

İsmail kaptan ve Halil müdürü tebrik ediyorum... emeği geçen bütün yardımseverlere tşk.. ediyorum...

Fehmi altun
Fehmi altun - 5 yıl Önce

Sayın ismail kaptana ve sayın halil müdüre bütün emeği geçenlere tşk ediyoruz

SIRADAKİ HABER