Derin Futbol'un Konuğu Olan Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında Söyledikleriyle Geceye Damga Vurdu

Ali Koç’un Beyaz TV’de yayımlanan Derin Futbol programına çıkmasına bazı kişiler mesafeli yaklaşmıştı.

Derin Futbol'un Konuğu Olan Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında Söyledikleriyle Geceye Damga Vurdu

Ali Koç’un Beyaz TV’de yayımlanan Derin Futbol programına çıkmasına bazı kişiler mesafeli yaklaşmıştı. ‘Ali Koç’un o programda ne işi var?’ diyenler ise programın sonlarına doğru sorularına cevap buldular.

Derin Futbol’a konuk olan Ali Koç programın ilk saatlerinde Fenerbahçe ile ilgili merak edilen soruları yanıtladı. Jorge Jesus ya da İsmail Kartal ikilisinden birisini teknik direktör koltuğuna geçireceğini söyleyen Ali Koç, haftaya bu ismi duyuracaklarını söyledi.

Programın kırılma anı ise Rasim Ozan’ın Aziz Yıldırım için söyledikleriydi. Rasim Ozan Kütahyalı’nın Aziz Yıldırım hakkında sinirlenen Ali Koç ile olan diyalogu sosyal medyada binlerce kez paylaşıldı.

Ali Koç: "Aziz Yıldırım'ın adını ağzına alırken besmele çekeceksin. Terbiyesizlik yapma!”

Rasim Ozan Kütahyalı: ‘2013-16 arası, Türkiye Cumhuriyeti ile FETÖ’nün kafa kafaya kavga ettiği dönemdi. O dönem Aziz Yıldırım taraf tutmak, yani Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden yana olmak istemedi. Cemaate karşı ortada durdu. En son aşamada devletten yana tavır aldı.’Rasim Ozan Kütahyalı’nın sözünü kesen Ali Koç is şunu söyledi:‘Aziz Yıldırım’ın adını ağzını adına alırken bismillah çekin. Terbiyesizlik yapıyorsunuz. Ne demek Aziz Yıldırım devletin yanında değildi? Ne biçim konuşuyorsun.O zaman terör örgütünün en dibinde sensin kardeşim. Memleket elden gidiyor dedi, ne şikesi dedi. Bence program bitene kadar Aziz Yıldırım’ın adını ağzına alma.’

Programdaki konu 3 Temmuz’a gelince ise Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında söyledikleri ise tarihe geçecek türdendi.

Rasim Ozan Kütahyalı bu sözlerin ardından ses tonunu yükselterek:‘Recep Tayyip Erdoğan’ın kellesini almak isteniyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı. O dönem Fethullah Gülen kazansın istediler. Yalnızca o değil, bütün İstanbul burjuvazisi Fethullah Gülen kazansın istedi, yapmayın.’Ali Koç: ‘Sen Zekeriya Öz’ün heykelini dikmek istiyordun. Ordada vardın, burda da vardın. Bunlar cumhurbaşkanımıza, devlete göz dikiyorlarsa senin gibi adamlardan aldığı cesaretle bu noktalara geldiler.’ dedi.Sözlerine devam eden Ali Koç şunları söyledi:‘İnsanlar geçmişte yaptıklarıyla, söyledikleriyle başları derde girebiliyor. Karşımdaki zat (Rasim Ozan Kütahyalı) yanlışından da dönmüş olabilir ama en büyük o zaman cemaat deniliyordu, destekçilerinden ve de daha da kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsüydü. Bu ne kadar tövbe edersen et, bu alnından çıkmayacak.’

‘Oh ne güzel. Önce yücelt, sonra göçert.’

Bu sözler karşısında savunmaya geçen Rasim Ozan Kütahyalı, ‘Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın ve devletin yanında FETÖ’yü göçertmekle meşguldüm’ dedi. Ali Koç’un verdiği tepki ise çok netti.‘Oh ne güzel. Önce yücelt, sonra göçert.’‘En önemli ayağı medya mıydı kardeşim? Sen de onlardan biri miydin kardeşim? Ondan sonra da ‘Aa tövbe ettim’ de. Ergenekon, Balyoz… Hepsinde vardın.’

Ali Koç kendisine sorulan ‘Programdan memnun kaldınız mı' sorusu üstüne: "Benim ailemin adını zikreden kadar... Bu bitmedi, dışarıda da konuşacağız’ diyerek yanıtladı.

Programın sonunda ise ‘Türk futbolunda temizlik lazım. İnşallah Allah senin gibileri de basından siler’ diyerek zengin kalkışı yaptı ve program sona erdi.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Ali Koç ve Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki tartışmalara buradan bakabilirsiniz:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER