Dezenfektan teknolojileri pazarına 20 yeni ürün yatırımı

Bütün dünya düzenini bitmiş şekillendiren ve alıcı alışkanlarını değiştiren korona virüsün negatif sonuçlarının arkasında, bireylerin daha sağlıklı, daha mikropsuz ortamlarda yaşama ihtiyaçları çerçevesinde; ABD'de yazılım alt yapısı geliştirilen yeni tür zeki hava .

Dezenfektan teknolojileri pazarına 20 yeni ürün yatırımı

Bütün dünya düzenini bitmiş şekillendiren ve alıcı alışkanlarını değiştiren korona virüsün negatif sonuçlarının arkasında, bireylerin daha sağlıklı, daha mikropsuz ortamlarda yaşama ihtiyaçları çerçevesinde; ABD'de yazılım alt yapısı geliştirilen yeni tür zeki hava temizleme teknolojisi Sercair, iç mekân hava kalitesindeki uzmanlığını dezenfektan teknolojileriyle birleştirdi ve 20 yeni ürünü temiz hava ve dezenfektan pazarına sundu.

"Bütün tüketicilerin daha hijyenik ve daha dinç bir hayat sürdürmelerini hedefliyoruz"
Sercair Yönetim Kurulu Üyesi Burak Onkardeşler, konu ile ilgili değerlendirmesinde "Türkiye, Avrupa, Amerika pazarında patentli ve 10 milyon TL'lik yatırım yaptığımız iç mekân hava temizleme cihazlarımızın artından edindiğimiz Ar-Ge ve inovasyon tecrübelerimizi şu anda dezenfektan teknolojileri alanına aktardık. Dezenfektan pazarında kişisel kullanımların dışarıda, ofisler, restoranlar, AVM'ler, hastaneler, klinikler ve okullar için çeşitli çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz bu teknolojilerle çalışanların, öğrencilerin, hastaların ve diğer bütün tüketicilerin daha hijyenik ve daha sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini hedefliyoruz. Tüketicilerimizle buluşturduğumuz bu ürünler, ticari hayat döngülerinin yanı sıra markamıza toplumsal gelişim anlamında bir misyon yükledi ve bunun için çok gururluyuz.” dedi.

Mevcut yeni ürünlerin dıştan herif ihtiyaçlarını anlık çözümleme ettiklerini bildiren Onkardeşler, "Bunun için Pazar araştırmalarına devam ediyoruz. Önümüzdeki aylar yeni ürünler geliştirmeyi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

Virüs ve bakterilerin bulunduğu tüm yüzeyler için
Yapılan bilgilendirmede; Sercair'in yeni cins akıllı hava arıtma cihazları ardından geliştirdiği; araç içi hava arıtma cihazı Sprit; tüketicilerin kendi dezenfektasyon sularını üretebilecekleri dezenfektasyon imalatçı Crystal; bebek emzik, diş kaşıyıcı, telefon gibi ürünlerin bakteri ve virüslerden arınmasını karşılayan UVC strelizatör kutusu Wave; asansör, bilgisayar gibi malzemelerin temizliğinde kullanılabilen portatif UVC sterilizato¨r Handy ve küçük Handy M; tuvalet, klinik, okul ve hastane gibi alanların tamamında seçim edilen otomatik el dezenfektan sprey dağıtımcı Vison, Vison 2, Vison M, Vison Tower, Blue Care, Blue Care L serileri ve ayaklı antiseptik UVC lamba Aura değişen dünya gündemi ve tüketici ihtiyaçlarına yepyeni inovatif ve sağlık tabanlı çözümler sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER