Dilan Koç'un 'Ölmek İstemiyorum' Çağrısı Üzerine Koruma Kararı lındı

Ölüm ve cinsel saldırı tehdidi alan sosyal medya fenomeni Dilan Koç, paylaştığı videoyla “Ölmek istemiyorum” çağrısında bulundu.

Dilan Koç'un 'Ölmek İstemiyorum' Çağrısı Üzerine Koruma Kararı lındı

Ölüm ve cinsel saldırı tehdidi alan sosyal medya fenomeni Dilan Koç, paylaştığı videoyla “Ölmek istemiyorum” çağrısında bulundu. Sosyal medyada kampanyaya dönüşen çığlık üzerine koruma kararı alındı.

s-9b4e1088605a362b10eec0201b345f9d05a563
Dilan Koç, Sidar Alanç ve akrabaları tarafından ölüm ve tecavüz ile tehdit edildiğini açıklamış, yaşadıklarını sosyal medya üzerinden çektiği videoyla duyurmuştu.Koç, “Ben ölmek istemiyorum. Ben öldükten sonra benim sesimi duymanıza gerek yok, bana şu an yardımcı olun” demişti.

Detaylar için

Sosyal Medyanın Gündemi Dilan Koç'un Yardım Çığlığı: 'Benim Sesim Olun, Ölmek İstemiyorum' - Paylaştığı videoda Büyükçekmece Adliyesi önünde olduğunu belirten Dilan Koç için sosyal medyada #DilanKoçYalnızDeğildir etiketiyle dayanışma kampanyası başlatıldı.Sosyal medyadaki tepkilerin ardından açıklama yapan Büyükçekmece Kaymakamlığı, 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında önleyici tedbir ve çağrı üzerine koruma kararı uygulandığını belirtti.Konuya dair soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hamile Olduğunun Farkında Olmayan Kadın Tuvalette Doğum Yaptı, Bebek Klozete Düştü... - SpaceX'in Roket Tesisine Elini Kolunu Sallayarak Giren YouTuber - Hastanelerde Durum İç Karartıcı: 'Yoğun Bakıma Girmek Yerine İmza Verip Serviste Ölmeyi Göze Alıyorlar'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER