Dilipak: 'Kovid Bu Gidişle Esnafın Ardından AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı Vuracak'

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, tam kapanmanın ardından geçilen kademeli normalleşme dönemi başlarken, "Bu Covid bu gidişle Esnafın ardından AK Partiyi ve Cumhur İttifak'nı vuracak!" dedi. Koronavirüs'ün "üretildiğini" savunan ve sık sık ABD'yi suçlayan Dilipak, tam kapanm.

Dilipak: 'Kovid Bu Gidişle Esnafın Ardından AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı Vuracak'

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, tam kapanmanın ardından geçilen kademeli normalleşme dönemi başlarken, "Bu Covid bu gidişle Esnafın ardından AK Partiyi ve Cumhur İttifak'nı vuracak!" dedi.

s-89c08bd80c85e77c44c138c6fa2b8fdb1d763a
Koronavirüs'ün "üretildiğini" savunan ve sık sık ABD'yi suçlayan Dilipak, tam kapanma tedbirlerini eleştirdi. #acilkararnamegericekilsin etiketiyle Twitter'dan paylaşım yapan Dilipak, "Maske, mesafe, kokaine döndü iş. Bu Covid bu gidişle esnafın ardından AK Parti'yi ve Cumhur İttifakı'nı vuracak! Esnaf orta direk, o çökünce Millet İttifakı filan da kalmaz. Memleket elden gidiyor yahu! Bill'in adamları, Covid kadar başınıza taş düşsün!" ifadesini kullandı. s-bf5dde1b7aad722478daa90c2e443f9cb05fb9

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Metin Külünk de 'kademeli normalleşme' genelgesini böyle eleştirmişti.

Bunlar da ilginizi çekebilir

Hürriyet Yazarı Selvi Son Anket Sonuçlarını Paylaştı: 'Önemli Bir Tabloyla Karşı Karşıyayız' - Greenpeace: İngiltere'deki Plastik Atıkların Yüzde 40'ı Türkiye'ye İhraç Edilerek Yasa Dışı Yollarla Yakıldı - Kadın Çalışanıyla İlişki İddiası! Bill Gates Yönetim Kurulundan İstifa mı Edecek?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER