Diplomasi trafiği sürüyor: Erdoğan iki ülkeye daha gidecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasi trafiği yeni haftada devam edecek. Erdoğan, 6-8 Eylül tarihleri arasında Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'ı kapsayan Balkan turu gerçekleştirdi. ÖZBEKİSTAN'A GİDECEK Bu kez 15-16 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde düze.

Diplomasi trafiği sürüyor: Erdoğan iki ülkeye daha gidecek!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın diplomasi trafiği yeni haftada devam edecek.

Erdoğan, 6-8 Eylül tarihleri arasında Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'ı kapsayan Balkan turu gerçekleştirdi.

ÖZBEKİSTAN'A GİDECEK

Bu kez 15-16 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde düzenlenecek Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılacak.

Üye ülkelerin liderleri ile bir araya gelecek. Gözler ise Rus mevkidaşı Vladimir Putin ile yapacağı görüşmeye çevrilecek.

SON DURAK ABD

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki durağı Amerika Birleşik Devletleri olacak. New York'ta, Birleşmiş Milletler 77'nci Genel Kurulu'na katılacak.

20 Eylül'de Genel Kurul'a hitap etmesi beklenen Erdoğan; Rusya-Ukrayna savaşından tahıl sevkiyatına, terörle mücadeleden Yunanistan ile yaşanan gerilime kadar pek çok kritik başlıkta dünyaya mesajlar verecek. Türkiye'nin kırmızı çizgilerini dile getirecek.

Erdoğan'ın liderlerle dirsek teması New York'ta da sürecek. Cumhurbaşkanı, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu marjında birçok devlet ve hükümet başkanı ile yüz yüze görüşecek. (TRT Haber)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 9 Eylül paylaşımı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan F-16 açıklaması!

 

Erdoğan'dan Yunanistan açıklaması: Anlayacakları dilden konuşuyoruz

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER