Diriliş Ertuğrul Yüzüğü Geldi! TRT Açtığı Marketle Dizilerdeki Ürünleri Satmaya Başladı

İktidara yayın yayınlar yapması nedeniyle sık sık eleştirilen kamu kanalı TRT, “TRT Market” adı altında yayınladığı dizilerdeki karakterlerin oyuncak, maket ve aksesuarlarını satmaya başladı.  TRT Market adı altında açılan markette TRT markalı dizilerin, çizgi filmler.

Diriliş Ertuğrul Yüzüğü Geldi! TRT Açtığı Marketle Dizilerdeki Ürünleri Satmaya Başladı

İktidara yayın yayınlar yapması nedeniyle sık sık eleştirilen kamu kanalı TRT, “TRT Market” adı altında yayınladığı dizilerdeki karakterlerin oyuncak, maket ve aksesuarlarını satmaya başladı. 

s-04352d0c7923a91b7d0f88fb0ca70f31ee3d1c
TRT Market adı altında açılan markette TRT markalı dizilerin, çizgi filmlerinin ürünleri, çocuk oyuncakları, giyim, ev tekstili, beslenme, aksesuar, kitap, kırtasiye, film, müzik, belgesel CD ve benzeri ürünler satılıyor.

Dizilerdeki ürünler satılacak

s-9721a53420c697df0933fec9f91579bc80a1e2
Markette, TRT 1 ve TRT Çocuk'ta yayınlanan dizi ve çizgi film karakterlerinin lisanslı ürünleri, Diriliş Ertuğrul Yüzüğü, Diriliş Ertuğrul Kılıcı kıravat iğnesi, zarf açacağı, yüzükler, kupalar da yer alıyor. TRT Market'in hakkımızda bölümünde ise “TRT, lisans sektörüne yeni bir heyecan katmakta ve mevcut anlayışları geliştirmektedir” ifadeleri kullanılıyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER