Dışişleri Bakanları Moskova'ya Gitti: Azerbaycan ve Ermenistan'dan Karabağ Görüşmesi

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu ve Ermeni milisler arasında 27 Eylül'de başlayan çatışmalar sürerken Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları Moskova'da bir araya geldi. Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermeni mevkidaşı Zohrab Mnatsakanyan, Rusya Devlet Baş.

Dışişleri Bakanları Moskova'ya Gitti: Azerbaycan ve Ermenistan'dan Karabağ Görüşmesi

Dağlık Karabağ'da Azerbaycan ordusu ve Ermeni milisler arasında 27 Eylül'de başlayan çatışmalar sürerken Azerbaycan ve Ermenistan dışişleri bakanları Moskova'da bir araya geldi.

s-5e48c25b55d5d2534a54fa26b6d7aed4eba7ea
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Ermeni mevkidaşı Zohrab Mnatsakanyan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in daveti üzerine gittikleri Moskova'da bir görüşme gerçekleştirdi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un ev sahipliğinde gerçekleşen görüşmeye dair ayrıntı verilmedi.Rusya Dışişleri Bakanlığı görüşmeyle ilgili bir fotoğraf paylaştı:

Aliyev 'Son şansları' demişti

s-01e8868ef5e87643a3b910e015088771429818
Moskova’daki üçlü görüşme ile neredeyse eş zamanlı olarak Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev ulusa seslenişte, Erivan’a müzakere formatına geri dönmek ve askerlerini Karabağ’dan çekmek için son şans verdiklerini söyledi.

Detaylar

İlham Aliyev: 'Biz Kan Dökülmesin İstiyoruz, Çıkın Bizim Topraklarımızdan' DW Türkçe ve AA
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER