Donanma Seferber Oldu: Yanan Gemide Mahsur Kalan Dört Kedi Kurtarıldı

Tayland donanmasına bağlı denizciler, Andaman Denizi'nde yanmakta olan bir balıkçı gemisinde mahsur kalan 4 kediyi kurtardı. BBC Türkçe'de yer alan habere göre, gemi mürettabatının kurtarılmasının ardından gemiden denize bir petrol sızıntısı olup olmadığını kontrol etmek iç.

Donanma Seferber Oldu: Yanan Gemide Mahsur Kalan Dört Kedi Kurtarıldı

Tayland donanmasına bağlı denizciler, Andaman Denizi'nde yanmakta olan bir balıkçı gemisinde mahsur kalan 4 kediyi kurtardı.

s-42cc86673c24b3fcede3d0a64ca8d0091e8876
BBC Türkçe'de yer alan habere göre, gemi mürettabatının kurtarılmasının ardından gemiden denize bir petrol sızıntısı olup olmadığını kontrol etmek için olay yerine giden donanma güçleri, mahsur kalan kedileri fark etti.

Bir denizci alabora olmuş gemiye doğru yüzerek kedileri kurtardı.

s-1ee56dd1835750bf26b9ab3045d85ed63901eb
Edinilen bilgiye göre kedilerin sağlık durumu iyi. Reuters haber ajansının aktardığına göre kediler donanma birliğinde bakım altında. Söz konusu gemi, Salı günü Andaman Denizi açıklarında seyir halindeyken alev almaya ve ardından da batmaya başladı.Tayland basını gemideki 8 mürettabatın denize atladığını ve bir süre sonra da başka bir balıkçı gemisi tarafından kurtarıldığını yazdı. Van'ın 4 Mahallesinde Okullar Koronavirüsten Tatil Edildi - 'Karadeniz'de Mutasyon Var mı?' Sorusu İçin Bilimsel Çalışma Başlatıldı - Biden Yönetiminin Strateji Belgesi Yayınlandı: 'En Güçlü Askeri Varlık Pasifik ve Avrupa'da
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER