'Dönerle Dans' Pahalıya Patladı: İşletmeye Önce Ceza Ardından Suç Duyurusu

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırıklareli'nde hazır döner paketlerken dans eden ve hijyene aykırı hareketler sergileyen 2 kişinin çalıştığı işletmeye önce ceza kesti ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.  Döner paketlemesi yapan 2 kişinin TikTok'ta paylaştığı video .

'Dönerle Dans' Pahalıya Patladı: İşletmeye Önce Ceza Ardından Suç Duyurusu

Tarım ve Orman Bakanlığı, Kırıklareli'nde hazır döner paketlerken dans eden ve hijyene aykırı hareketler sergileyen 2 kişinin çalıştığı işletmeye önce ceza kesti ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

s-38a2f00809dd51666a7f01e00c2bcd6c95e5ad

Döner paketlemesi yapan 2 kişinin TikTok'ta paylaştığı video sosyal medyada tepki çekmişti.

Bu Videodan Sonra Hazır Döner Almadan Önce Bir Daha Düşüneceksiniz -

Hem ceza hem suç duyurusu

s-03ad40dfc4e6da9b001ec32caabc9009341881
Gündem olan görüntülerle ilgili bakanlıktan yapılan açıklamada, söz konusu işletmenin toplumda infiale neden olduğu, bu sebeple işletme hakkında hukuki sürecin başlatılması için Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.Açıklamada, şunlar kaydedildi:
"TikTok üzerinden yapılan paylaşım sonucu, toplumda infiale neden olan Kırklareli'ndeki söz konusu işletme tespit edilmiş, denetimler yapılmış, 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu kapsamında gerekli cezai işlemler uygulanmış ve Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur."
Tokat'ta Alevi Köylerinin İşaretlendiği Harita: Tepkilerin Odağındaki Doktor Ne Dedi? - Ağızlarını Bantladıkları Kuzuları Aracın Farlarına Bile Gizlemişler! - Takipçilerin Yarısı Brezilya'dan: Sarıgül'ün Partisinin Twitter Hesabı Çalıntı mı?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER