Dünya devleri Bitcoin'e karşı harekete geçti! Çok sert tedbirler hazırlıyorlar

Dünya ekonomisinin iki hamisi olarak bilinen Amerika Birleşik Devletleri ve Çin, ekonominin parlayan yıldızı olarak görülen Bitcoin'e karşı harekete geçti.

Dünya devleri Bitcoin'e karşı harekete geçti! Çok sert tedbirler hazırlıyorlar

Dünya ekonomisinin iki hamisi olarak bilinen Amerika Birleşik Devletleri ve Çin, ekonominin parlayan yıldızı olarak görülen Bitcoin'e karşı harekete geçti. Hem para birimiyle bağlarını koparmak istemeyen ülkeler, hem de bu para birimini ciddi şekilde kontrol altında tutmak istiyor.

KURUMLARA YETKİ VERECEKLER

Bloomberg haber ajansının etkili bir kaynağa dayandırarak yayımladığı habere göre, Amerika yönetimi, kripto para birimleriyle ilgili bir kararname çıkarılmasını değerlendiriyor. Aynı kaynaklar, üzerinde çalışılan kararnamenin ülkedeki federal kurumları kripto paranın ilgili alanlarını incelemek ve tavsiyelerde bulunmakla yetkilendireceğini ifade ediyor.

KONTROL MEKANİZMASI OLUŞTURULMAK İSTENİYOR

Öte yandan, söz konusu kararnamenin henüz değerlendirme aşamasında olduğu da belirtiliyor. Ayrıca, kripto para birimlerine ilişkin kararnamenin, kurumların yürütme organı genelinde dijital para birimleri üzerindeki çalışmalarını koordine etmeyi de amaçladığı aktarıldı. Çin de aynı şekilde Bitcoin'e karşı yasa çıkarma hazırlığında.

Canlı kripto para verileri ve tüm kripto para haberleri için tıkla. Dünya devleri Bitcoin'e karşı harekete geçti! Çok sert tedbirler hazırlıyorlarHaberler.com - Ekonomi Haberleri Arkadaş tavsiyesiyle ektiği 'goji berry' meyvesini, kilosu 100 liradan Avrupa'ya ihraç ediyor

Arkadaş tavsiyesiyle ektiği 'goji berry' meyvesini, kilosu 100 liradan Avrupa'ya ihraç ediyor

Markete gidenler raftaki notu görünce şaşkınlığa uğradı! İkinci sıvı yağın alınmasına izin verilmedi

Markete gidenler raftaki notu görünce şaşkınlığa uğradı! İkinci sıvı yağın alınmasına izin verilmedi

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER