Durağa Dalmıştı: Beşiktaş'taki Otobüs Dehşetinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Beşiktaş'ta 1 kişinin ölümü 12 kişinin yaralanmasına neden olan otobüs dehşetinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Durağa Dalmıştı: Beşiktaş'taki Otobüs Dehşetinin Görüntüleri Ortaya Çıktı

Beşiktaş'ta 1 kişinin ölümü 12 kişinin yaralanmasına neden olan otobüs dehşetinin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde halk otobüsünün süratli olduğu ve şoförün çok geç frene bastığı görülüyor.

Beşiktaş'taki dehşetin kamera görüntüleri ortaya çıktı

s-df3cedf5ea9cb58ca362e0c4e0afde414edadc

Görüntülerde, şoförün çok geç frene bastığı görülüyor

Görüntülerde, şoförün çok geç frene bastığı görülüyorGörüntülerde, şoförün çok geç frene bastığı görülüyor 5dc5d6d29d55484e0261d0b5.jpg

Beşiktaş'ta, Özel Halk Otobüsü durağa dalarak 1 kişinin ölümü 12 kişinin yaralanmasına neden olmuştu

Beşiktaş'ta Otobüs Durağına Dalan Şoför Önce Bıçakla Saldırdı Sonra da Denize Atladı: 1 Ölü, 12 Yaralı - Beşiktaş Caddesi'nde önceki gün saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, Şirintepe-Kabataş hattında ring seferi yapan 27E numaralı özel halk otobüsünün şoförü Necdet Karakuş duraktakilere çarpmış, araçtan indikten sonra da bir kişiyi kolundan bıçaklamıştı. Hastaneye kaldırılan 13 yaralıdan Yalçın Tahir Billur, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Beşiktaş İskelesinden denize atlayan Karakuş polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Olay sonrasında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Necdet K. tutuklanmıştı

Beşiktaş'ta Otobüs Durağına Dalıp Bıçakla Dehşet Saçmıştı: Otobüs Şoförü Tutuklandı -

Bir gün önce uyuşturucu kullanmış

Beşiktaş'ta Durağa Dalan Otobüs Şoförü: 'Olaydan Bir Gün Önce Uyuşturucu Kullanmıştım' - Şüpheli Necdet Karakuş, ifadesinde kendisinin bazı kişiler tarafından tehdit ve takip edildiğini, otobüsü durağa doğru sürdüğünü söylemişti.Şüpheli Karakuş'un sorgu hâkimliğinde de olaydan bir gece önce uyuşturucu kullandığını, frene basıp basmadığını hatırlamadığını, otobüsün kameralarını da kendisinin bozduğunu aktarmıştı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER