Edirnekapı Şehitliği'ne Giden İmamoğlu'na Tepki: 'Burası Pervin Buldan ile Ağaç Diktiğin Park Değil'

İstanbul Edirnekapı Şehitliği'ne düzenlenen Çanakkale Şehitleri'ni anma töreninde gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi.

Edirnekapı Şehitliği'ne Giden İmamoğlu'na Tepki: 'Burası Pervin Buldan ile Ağaç Diktiğin Park Değil'

İstanbul Edirnekapı Şehitliği'ne düzenlenen Çanakkale Şehitleri'ni anma töreninde gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. "Daha Gara şehitlerinin 40'ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diyen vatandaşaİmamoğlu "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun" diye yanıt verdi.

s-cc784b1338732589dfc7da8d41b52ae320ac9e
Edirnekapı Şehitliği'nde Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde anma töreni düzenlendi. Törene katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu şehit mezarlarını ziyaret ederken, gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişinin tepkisiyle karşılaştı.

"Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil"

"Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil""Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" "Daha Gara şehitlerinin 40'ı çıkmadı. Burası Pervin Buldan ile ağaç diktiğin park değil" diye bağıran gazi yakınına İmamoğlu "Sonra konuşuruz. Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun" diye yanıt verdi.Gazi yakını olduğunu söyleyen kişi güvenlik görevlilerince alandan uzaklaştırıldı. Kuyumculardan Talep Edilen 500 Gram Altın Teminatı Şartı Taslaktan Çıkarıldı - Yozgatlı Vatandaştan Virüse Karşı 'Özel' Maske: 'Bir Kat Daha Fazla Korunuyorum' - Bakan Kurum: 'Artvin'de Yanan Evlerin Yerine 6 Ay İçerisinde Ahırları ile Birlikte Yenileri İnşa Edilecek'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER