Elon Musk İtiraf Etti: Yanlış Hesap Yapınca Fiyatlar Arttı

Son dönemde adı hem kripto paralarla ilgili açıklamaları hem de NASA'nın SpaceX ile yaptığı uçuşla gündemden düşmeyen iş insanı Elon Musk, ürettiği Tesla araçlarının tavanında hesaplama hatası yaptıklarını ve bu sebeple son ürünün fiyatının çok arttığını itiraf et.

Elon Musk İtiraf Etti: Yanlış Hesap Yapınca Fiyatlar Arttı

Son dönemde adı hem kripto paralarla ilgili açıklamaları hem de NASA'nın SpaceX ile yaptığı uçuşla gündemden düşmeyen iş insanı Elon Musk, ürettiği Tesla araçlarının tavanında hesaplama hatası yaptıklarını ve bu sebeple son ürünün fiyatının çok arttığını itiraf etti.

s-6177c13a521fce24d34fcd804a065c183a34e9
Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Elon Musk, dün Tesla’nın ilk çeyrekteki performansını hissedarlarına ve kamuoyuna duyurdu. Musk, Tesla’nın Solar Roof (Güneş Paneli) fiyatlarını neden yüzde 70’lere varan şekilde arttırdığına yönelik bir soruya da samimi bir itirafla yanıt verdi.Musk, “Bazı güneş paneli tavanlarının montajında çok büyük bir hata yaptık. Tavanların karmaşıklığı çok ciddi boyutta. Bazı tavanları monte etmek diğerlerini etmekten iki ya da üç kat daha kolay oluyor” dedi. Musk, “Eğer tavanda bombe varsa ya da tavanda bunu destekleyecek kapasite yoksa maliyet iki ve hatta bazen ilk söylediğimizin üç katına çıkabilir” dedi. Musk bu durumdan memnun olmayan müşterilerin paralarını geri alabileceğini söylerken, buna karşılık güneş paneline olan talebin çok iyi olduğunu söyledi. Musk, kaç kişinin bu ürünü satın aldığını ise söylemedi. Milyarderler Günlerini Nasıl Geçiriyor? Elon Musk'ın Günlük Rutinini Sizin İçin Açıklıyoruz - Elon Musk Mars Projesiyle İlgili Yaptığı ‘Yolculardan Ölenler Olacak’ Açıklamasıyla Herkesi Dumur Etti! - Elon Musk Koltuğunu Kaybetti: Moda Devi Ünlü Girişimciyi Geçti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER