Emine Erdoğan'la İlgili Erişim Engeli Haberlerine Erişim Engeli

Ne olmuştu? TBMM’ye sunulan Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, tüm Türkiye kıyılarını kapsayan mapa ve şamandıra ihale verme yetkisinin Emine Erdoğan himayesinde kurulan Çevre Ajansı Başkanlığı‘na verilmesini içeriyordu.Konunun habe.

Emine Erdoğan'la İlgili Erişim Engeli Haberlerine Erişim Engeli
s-23e1979e340c53a746859125098416c59ba972

Ne olmuştu?

TBMM’ye sunulan Çevre Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, tüm Türkiye kıyılarını kapsayan mapa ve şamandıra ihale verme yetkisinin Emine Erdoğan himayesinde kurulan Çevre Ajansı Başkanlığı‘na verilmesini içeriyordu.Konunun haber olması sonrası 66 haber Emine Erdoğan’ın istemiyle erişime engellendi. Karar, 3 Haziran’da İstanbul Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği‘nden çıktı.Son erişim engeli gelen söz konusu haberler ise 3 Haziran’da konuyla ilgili 66 habere erişim engelli gelmesini içeren haberlerden oluştu.

Emine Erdoğan: "Nasıl böyle düşünebilirler?"

Hakkında çıkan haberlerle ilgili Hürriyet yazarı Fatih Çekirge’ye konuşan Emine Erdoğan, haberlerin yalan olduğu için tekzip edildiğini öne sürdü ve şunları söyledi: “Bilin ki bu bir ahlaki meseledir. Nasıl böyle düşünebilirler… Kurulan ajans, devletin resmi kurumu. Bana nasıl bağlı olabilir? Benim o ihalelerle ne ilgim olabilir? Devlet düzeninde böyle bir şey olabilir mi? Benim çevre için, çocuklarımızın geleceği için yaptıklarım ortada. Bunca şey yapıyorum. Sonra böyle bir ahlaki sorunla karşılaşıyorum… İnanın bu bir ahlaki meseledir. Yalan olduğunu tekzip ettik. Kararlar alındı.”
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER