Erdoğan'a 'Gençler Sizin İçin Bestelemiş' Denilerek Dinletilen Şarkı Çalıntı Çıktı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak, “Gençler sizin için beste yapmışlar” dediği şarkının başkasına ait olduğu ortaya çıktı. AKP Genel Merkez Gençlik Kolları’nın Tuzla Kampı’na katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Öz.

Erdoğan'a 'Gençler Sizin İçin Bestelemiş' Denilerek Dinletilen Şarkı Çalıntı Çıktı

AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak, “Gençler sizin için beste yapmışlar” dediği şarkının başkasına ait olduğu ortaya çıktı.

s-3b03fac43c15b916da9579db3c66e3f2614e57
AKP Genel Merkez Gençlik Kolları’nın Tuzla Kampı’na katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, burada partili gençlerle buluştu. Telefonundan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı arayan Zengin, “Gençlik kollarımızın, ilk defa oy kullanacak seçmenler ile alakalı birimleri var. Burada tüm Türkiye'den toplanıp gelmişler, sizin için beste yapmışlar" dedi ve ardından şarkıyı dinletti. Özlem Zengin o görüntüleri Twitter hesabından paylaştı. Besteci Aykut Gürel,  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dinletilen şarkının bestesinin kendisine ait olduğunu belirtti. Zengin'in paylaştığı videoyu alıntılayan Gürel, “Bu beste benim sanki ama neyse…” şeklinde tepki gösterdi.

"Kötü niyet yok, sehven oldu"

Aykut Gürel daha sonra yaptığı paylaşımda Özlem Zengin'in kendisini aradığını ve gençlerin "sehven" böyle bir duruma düştüğünü söylediğini kaydetti. Gürel "Fikri hakka saygıdır beklentim.İzin, özür, zerafet yeterlidir" diye ekledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER