Erdoğan: 'Aşı Olma Konusunda Sıkıntım Yok'

Koronavirüs aşısı için Çin'in yanı sıra Rusya ile de görüşmelerin sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konuyla ilgili olarak da şahsen benim aşı olmak konusunda sıkıntım söz konusu değil" dedi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii’nde cuma nam.

Erdoğan: 'Aşı Olma Konusunda Sıkıntım Yok'

Koronavirüs aşısı için Çin'in yanı sıra Rusya ile de görüşmelerin sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konuyla ilgili olarak da şahsen benim aşı olmak konusunda sıkıntım söz konusu değil" dedi. 

s-edeeebc92d6ee1e332d65890ed185056c89a7f
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya Camii’nde cuma namazının ardından yaptığı açıklamada, "(CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu) Bu ülkede Cumhurbaşkanına, Cumhurbaşkanlığı makamına nasıl konuşulur nasıl oraya mesajlar verilir öğrenmesi lazım." dedi.Erdoğan, "(Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları) Şu anda Cumhurbaşkanlığı makamında bulunan bir kişi olarak her şeyden önce eleştiri değil hakaret seviyesine çıkan ifadeleriyle hukuk içerisinde tabii ki bu kişiye gerekli hesap sorulmalıdır." diye konuştu.Farklı ülkelerden aşı temini için görüşmeleri sürdürdüklerini kaydeden Erdoğan, "Uğur Bey ile ben de bizzat görüştüm. Olay sadece Çin değil, Çin'in dışında Rusya ile de görüşmeler var. Konuyla ilgili olarak da şahsen benim aşı olmak konusunda sıkıntım söz konusu değil. Burada sağlık söz konusudur. Tabii ki bizler de sağlığımızı korumak için gerekeni yapacağız. Temennimiz bir an önce vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır" dediAyrıntılar geliyor...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER