Erdoğan'dan Arınç'a Tepki: 'Teröristin Kitabının Tavsiye Edilmesi Beni Rencide Etti'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan Arınç'a Tepki: 'Teröristin Kitabının Tavsiye Edilmesi Beni Rencide Etti'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bülent Arınç'ın istifasına da değinen Erdoğan 'Teröristlerden birinin yazdığı kitabı herkesin okumasının tavsiye edilmesi hakikaten beni rencide etmiştir' ifadesini kullandı. 

s-8c5d1dc020c90066dff23ef99289f1433a2242
Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan satır başları şöyle: "Kendi aşımızla ilgili de önemli bir yere geldik. En geç nisanda kendi geliştirdiğimiz aşıyı da uygulama seviyesine getirmiş olmayı planlıyoruz. Kendi geliştirdiğimiz aşıyı da en uygun şartlarda inşallah tüm insanlığın hizmetine sunmak düşüncesindeyiz."

Türk gemisinde yapılan hukuka aykırı arama da Erdoğan'ın gündemindeydi.

Alman Fırkateyni, Türk Gemisine Doğu Akdeniz'de Baskın Düzenledi: Hukuka Aykırı Arama Yapıldı "Yunan tarafının provokasyonlarına Doğu Akdeniz meselesinde daima sabırlı soğukkanlı davrandık. En son bir sivil gemimize Libya'ya insani ihtiyaçları karşılayacak gemimize saldırı oldu. Bunun uluslararası hukukta yeri yok. Sivil mürettebatı taciz ettiler."

Arınç'a sert tepki gösterdi.

s-ca05d14f14ddc87c178e6947e03853e6c286d4
"Hadi yeminli Türkiye düşmanlarını anladık, hadi CHP gibi onların içindeki tetikçilerini de anladık. Peki yıllarca bu mücadeleyi birlikte verdiğimiz kimilerinin de aynı trene binmesine ne demeli? Neymiş, filancalar filancalar niye hala hapisteymiş. Bunları herhalde ödüllendirecek halimiz yok. Bu teröristlerden birinin yazdığı kitabı herkesin okumasının tavsiye edilmesi hakikaten beni rencide etmiştir. Kitabını herkes okusun dediği kişi, elinde binlerce Kürt kardeşimin, askerimin, polisimin, öğretmenimin kanı olan, bölücülük peşinde koşan bir terör örgütünün siyasetçi maskesi takmış savunucusudur."

İlginizi çekebilecek diğer haberler

Çin'in İstanbul Başkonsolosu Cui Wei: '4 Aydır Ölüm Yaşanmıyor' - Yeni Şafak Koronavirüsün Tek Çaresinin 'Zeytin Yaprağı Çayı' Olduğunu Yazdı: 'Bilim Hiçe Sayılıyor' - SARS Virüsü Dünyaya Yeniden mi Yayılıyor: 17 Yıl Sonra Yeniden Irak'ta Görülen SARS Virüsü ve Belirtileri Nedir?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER