Erdoğan'dan Boğaziçi Çıkışı: 'Bu İşin İçinde Öğrenciler Değil, Teröristler Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atamasına gelen tepkilerle ilgili, "Arkadaşlar ben neden öğrencilerle görüşeyim? Öğrenciler bu işin içinde değil.

Erdoğan'dan Boğaziçi Çıkışı: 'Bu İşin İçinde Öğrenciler Değil, Teröristler Var'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör atamasına gelen tepkilerle ilgili, "Arkadaşlar ben neden öğrencilerle görüşeyim? Öğrenciler bu işin içinde değil. Bu işin içinde teröristler var" dedi. 

s-e5b9c26f96ccf2d8bdc799ce6c6fc3e83f34ec
ABD'de yaşanan kanlı Kongre baskınını değerlendiren Erdoğan,"Demokrasi için yüz karası" dedi. "Temennimiz 20 Ocak itibariyle Biden'ın devir teslim göreninde, sakin bir şekilde bu yapılacaktır" diyen Erdoğan, "Bundan sonraki süreçte Sayın Biden ile ABD sükuna kavuşur. Böyle salgın döneminde hassasiyetle sürecin devam etmesi lazım. Uluslararası ilişkilerde ABD'nin de girmesi gerekir. Tabii 4 ölü var. Ölenlerin ailelerine sabırlar dilerken özellikle yaralılara da geçmiş olsun dileklerimi ifade ediyorum" ifadelerini kullandı.Erdoğan Boğaziçi Üniversitesi'ne yaptığı rektör atamasının ardından gelen tepkilere ise şöyle yanıt verdi:"Arkadaşlar ben neden öğrencilerle görüşeyim. Öğrenciler bu işin içinde değil. Bu işin içinde teröristler var. Öğrencilerle alakası olmayan CHP'nin İstanbul İl Başkanı orada. Kendisi DHKP-C militanıdır. Unlar öğrenci değil. Yaptıkları nedir? Yasalara uygun olarak buraya atanmış bir rektör vardır. Bu rektör yasalar dışında atanmamıştır. Yasalar neye amir ise, Melih Bey de buraya atanmıştır. Geçmişine baktığımızda o da bu üniversite içinden yetişmiş bir arkadaşımızdır."Ayrıntılar geliyor...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER