Erdoğan'dan Cimnastikçilere İlginç Uyarı: 'Madalyaları Çaldırmayın'

Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan cimnastikçileri kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporculara, "madalyaları çaldırmayın" uyarısı yaptı.

Erdoğan'dan Cimnastikçilere İlginç Uyarı: 'Madalyaları Çaldırmayın'

Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan cimnastikçileri kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sporculara, "madalyaları çaldırmayın" uyarısı yaptı. Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın madalya kazanan sporculara kasa hediye edebileceğini ifade etti.

s-7429b4b42ec9f52ac2e210c758eb9207d14a55
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Avrupa ve dünya şampiyonalarında madalya alan cimnastikçileri kabul etti. Erdoğan, Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda birinci olan Ayşe Begüm Onbaşı'yı ve uluslararası müsabakalarda Türkiye'yi başarıyla temsil eden cimnastikçileri kutladı.Bakü'de elde edilen başarı sonrasında Olimpiyat hayaline bir adım daha yaklaşıldığını belirten Erdoğan, sporcuların başarılarının katlanarak devam etmesi temennisinde bulundu. Erdoğan, atletizmden karateye, güreşten basketbola kadar pek çok branşta elde edilen başarıların milletin göğsünü kabarttığını dile getirerek, şunları kaydetti:
"Sporun her alanında dünyada üst sıralara tırmanan Türkiye'nin daha önce sınırlı varlık gösterdiği cimnastikte de yeni bir hava yakalaması, geleceğimiz adına gerçekten ümit vericidir. Dünya ve Avrupa Şampiyonası'nda kazanılan madalyalar, cimnastik sporuna olan ilgiyi artırmanın yanı sıra diğer branşlardaki sporcularımıza da ilham kaynağı olacaktır."

Madalya uyarısı

s-011da4f07312fb2bb5c6b29019e5e916297fe4
Sporculara, "madalyaları çaldırmayın" diye seslenen Erdoğan, 40'ın üzerinde madalyanın çalındığının haberlere yansıdığını söyledi. Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın madalya kazanan sporculara kasa hediye edebileceğini kaydetti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER