Erdoğan'dan FETÖ Açıklaması: 'Bunlar Bizim Dinimizi Sömürdüler, Aldandık'

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında FETÖ hakkında 'FETÖ'nün son mensubu etkisiz hale getirilene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz.

Erdoğan'dan FETÖ Açıklaması: 'Bunlar Bizim Dinimizi Sömürdüler, Aldandık'

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında FETÖ hakkında 'FETÖ'nün son mensubu etkisiz hale getirilene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bizim kutsallarımıza saldıranlara izin vermeyeceğiz. Bunlar bizim dinimizi sömürdüler. Açık söylüyorum, aldandık' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın satırbaşları şöyle:

s-1e7971dff0b6837c5d1df90098a94d4f7e0cc5
TSK'nın yurt dışı görevlendirmelerine ilişkin 17 tezkere Meclisimizde görüşülerek kabul edilmiştir. Meclisimiz 101 birleşimde 650 saati geçen bir çalışma gerçekleştirmiştir. Pek çok önemli düzenleme bu dönemde hayata geçirilmiştir. Biz hiçbir zaman vatandaşımızın kapısına seçimden seçime giden bir parti olmadık olmayacağız. Eski, yeni tüm arkadaşlarımız ile sahayı güçlü bir şekilde tutmak zorundayız. Boş bıraktığımız her alanı karşı tarafın yalan ile iftira ile doldurduğunu unutmamalıyız.CHP'nin içinde saklanamaz hale gelen, taciz, tecavüz, istismar skandallarını saklamak için başlattığı karalama kampanyalarını bunların başlarına geçireceğiz. Nasıl kıyılarımızı işgal eden müsilajın üstesinden bilimin ışığında yok ediyorsak, Türk siyasetini saran müsilajı da aynı şekilde etkisiz hale getireceğiz.

'Hedefimiz 2023'

s-27fae3ae1395c2ba72bc4593af81bf11e3981f
Biz Cumhur İttifakı olarak bu yola kararlı bir şekilde çektik. Hedefimiz 2023 Haziran. 2023 Haziran ile birlikte de ülkemiz yeni bir dönemin adımlarını da atacaktır.Atılan temelin üzerini kapatmak, var olanı satmak olan bir zihniyetin hangi meseleye çözüm üreteceğinin muhasebesini milletimiz ile yapmalıyız.Karşımızda hala çarpıtma ve yalan dışında bir politika yöntemi bilmeyen, öyle bir amacı da olmayan, tek parti özlemiyle yanıp tutuşan bir muhalefet var.

'Aldandık'

s-8472942fc849b88c1b3cbbfcd35910befbc9ff
Yarın 15 Temmuz darbe girişiminin 5. yıl dönümü. Meclisimiz o gece sergilediği cesur duruşla, gazilik ünvanını hak ettiğini bir kez daha göstermiştir. Devlet ve millet hayatının her yerine sızan bu sinsi yapının ülkeden temizlenmesi kolay değildir. Bir bunları içeride de dışarıda da kovalıyoruz. Yakaladıkça Türkiye'ye getiriyoruz. Orta Asya'daki para, finans işlerini yürüten ismimi vermeme gerek yok, paye oldu. Yakalandı, sorgulamaları yapıldı. Hain emelleri yerine getirmek için çalışan FETÖ'cüler olduğu açıktır. FETÖ'nün son mensubu etkisiz hale getirilene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz. Bizim kutsallarımıza saldıranlara izin vermeyeceğiz. Bunlar bizim dinimizi sömürdüler. Açık söylüyorum, aldandık.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER