Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Sen Ne Yüzsüzsün, Terbiyesiz Herif'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Sen Ne Yüzsüzsün, Terbiyesiz Herif'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'ne katılıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sana Milli Savunma Bakanımı, İçişleri Bakanımı gönderiyorum, seni bilgilendirsinler diye. Sen bunlara layık değilsin' dedi.

s-d1a6404dc642b8bad52a9c10ab02bf0ffa05e7
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:"Bir taraftan kardeşliğimizi güçlendirirken diğer taraftan da kadrolarımızı yenilemeye çalışıyoruz. AK Parti en dinamik en kuşatıcı 11 milyon üyesiyle kabiliyeti en yüksek siyasi hareketidir.Mızrak çuvala sığmaz. Hakikat güneşi balçıkla kapanmaz. Her seferinde iftiranın dozunu biraz daha artırsalar da milletimizin, partimizin teveccühünün önüne geçemiyorlar. Cumhur İttifakı da maruz kaldığı onca iftiraya rağmen daha da güçleniyor.Ak saçlılarımızın engin tecrübelerinden ilham alarak mücadelemizi sürdürüyoruz."

Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi.

s-3f48899570d029b62553d4d9058b342f107a4e
"Biz bu yolda dağları teröristlere dar eden kahramanların cesaretiyle yürüyoruz. Biz Diyarbakır annelerinin sabrıyla yürüyoruz. Bay Kemal o Diyarbakır annelerinin feryatlarını duydun mu? Utanmadan sıkılmadan 13 şehidimizle ilgili bunun sorumlusunu 'Bunların sorumlusu Cumhurbaşkanıdır' diyorsun. Sen ne yüzsüzsün. Terbiyesiz herif.Biz teröristlere karşı Gara'da, Cudi'de mücadelemizi sürdüreceğiz. Sen de tribünden seyret. Kılıçdaroğlu seni bilgilendirmesi için bakanlarımı gönderiyorum ama sen buna layık değilsin.Hırsları için Türkiye düşmanlarına el açan müstevlilere inat biz bu mücadeleyi milletimizle birlikte veriyoruz.Bay Kemal şu teröristlere bir gün terörist de be. Diyebiliyor mu diyemez. Onlarla ortak. PKK'nın Suriye uzantasını terör örgütü olarak görmüyorum diyenler Bay Kemal ve yandaşlarıdır. Bize bunlar terörle mücadele dersi veremez.Kılıçdaroğlu bilsin ki baş veririz ama onlar gibi teröristler ve destekçileri karşısında baş eğmeyiz. Biz bu yola kefenimizle çıktık. Biz bu yola bölgesinde ve dünyada lider ülke hedefiyle çıktık.Milletimizin teveccühünü hiç bir zaman boşa çıkarmadık. Son nefesimizi verene kadar Allah bizi ülkeye ve millete hizmet yolunda ayırmasın diye dua ediyorum."

Erdoğan AKP'nin koronavirüs ile mücadelede daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerektiğini aktardı.

s-58d746d49a90b4be3ca7b1ce3f65ad96d9bfd9
"Koronavirüsle mücadelenin sancılı sürecinde AK Parti kadrolarının daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerekiyor. Birçok kardeşimizi ebediyete uğurladık. Burhan hocamızı uğurladık, Kadir abimizi uğurladık. Birçok mesai arkadaşlarımızı uğurladık. Salgın şartlarının insanımızı çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya bıraktığını biliyoruz. Devlet olarak hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Aşılamada 5 milyon 200 bini bulduk ve yoğun bir şekilde de kampanyamız devam ediyor. O çok büyük olduğunu söyleyenlerin falan böyle bir durumu yok ama biz başardık. Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." Hande Sarıoğlu, Fatih Altaylı ile 'Vedalaşmasını' Anlattı: "Bana 'Öyle Olursa İşte Böyle Kovulursun' Dedi" - Yumurta Üreticisinden Gezen Tavuk Yumurtası Uyarısı: 'Bugün Ülkemizde Üretimi Mümkün Değil' - Tunceli'de 4,1 Büyüklüğünde Deprem
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER