Erdoğan: 'Her Bir Vatandaşımızın Hayat Kalitesini Hiç Olmadığı Kadar Yükselttik'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin il kongrelerinde yaptığı konuşmada "Her alanda ülkemize çağ atlattık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini hiç olmadığı kadar yükseltirken, dünyaya bakışını genişlettik." dedi.Cumhuriyet Halk Partisi'ne de yüklenen Erdoğan, "Esasen Tür.

Erdoğan: 'Her Bir Vatandaşımızın Hayat Kalitesini Hiç Olmadığı Kadar Yükselttik'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin il kongrelerinde yaptığı konuşmada "Her alanda ülkemize çağ atlattık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini hiç olmadığı kadar yükseltirken, dünyaya bakışını genişlettik." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'ne de yüklenen Erdoğan, "Esasen Türkiye'de CHP'ye ait bir siyaset yoktur. Hatta CHP diye bir parti olup olmadığı tartışmalıdır." diyerek, "Şu anda CHP'de tek adamcağız siyaseti işliyor." ifadesini kullandı.

s-88ed6b91b1b5d4d8ca3f9ca3bb0f4f883251d8
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin 7. Olağan Denizli, Mersin, Uşak il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı.Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Ülkemize, Cumhuriyet tarihinde yapılanların tamamının katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ediyoruz. Hamdolsun eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Terör örgütleriyle mücadeleden sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya, dostlarımızla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar izlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarla ülkemizin itibarını artırdık. Her bir vatandaşımızın hayat kalitesini hiç olmadığı kadar yükseltirken, dünyaya bakışını genişlettik. Milletimizin AK Parti'yi girdiği 15 genel seçimin, mahalli seçimin, cumhurbaşkanlığı seçiminin ve halk oylamasının tamamında birinci yapmasının gerisinde işte bu gurur tablosu vardır." dedi.

"CHP diye bir partinin olup olmadığı tartışmalıdır"

s-5008c1003d8a9399df5f387a0d6421724368b3
"Geçmişteki hiçbir aktör bugünkü CHP Genel Başkanı kadar karikatür bir görüntü sergilememiştir" diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:"Esasen Türkiye'de CHP'ye ait bir siyaset yoktur, hatta CHP diye bir partinin olup olmadığı tartışmalıdır. Buradan soruyorum; acaba CHP kendi hükmi şahsiyeti adına ne yapıyor, hangi politikayı geliştiriyor, hangi projeyi üretiyor, hangi programı savunuyor? Bunların hepsi de cevapsız sorulardır. Peki CHP hiç mi bir işe yaramıyor? Elbette CHP'nin ifa ettiği bir görev var. Bu görevi bir teraziye benzetebiliriz. Terazinin bir kefesinde HDP var, diğer kefesinde İYİ Parti var. CHP'ye verilen vazife ise bu iki kefeyi dengede tutarak kurulan yarı gizli, yarı açık ittifakın bozulmasını engellemektir. Partisini bu duruma düşüren zat, kendisine karşı çıkan herkesi susturarak gerekirse kapı dışarı ederek diktatörlüğün de dik alasını sergilemektedir. Biliyorsunuz bunlar yıllarca bizi ve pek çok siyasetçiyi tek adamlıkla suçladılar. Peki şu anda CHP'de olan nedir biliyor musunuz? Şu anda CHP'de tek adamcağız siyaseti işliyor. Türkiye'nin ilk siyasi partisi CHP'yi tek bir adamcağıza ve onun kimin suflesi olduğu bilinmeyen stratejilerine mahkum ettiler."

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Sapık Komşu 23 Yaşındaki Merve'yi Adım Adım Ölüme Götürdü: Defalarca Taciz Edip Tehdit Mektupları Göndermiş! - Restorasyon Faciaları Bitmiyor: 250 Yıllık Güneş Saatinin Üstüne Badana Yaptılar - Bahçesine Giren Komşusunun Köpeğini Sopayla Vurarak Öldürdü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER