Erdoğan'ın İmzasıyla Kapatılmıştı: Şehir Halkı Üniversitesi Marmara Üniversitesine Aktarıldı

YÖK, etkinlik izni kaldırılan İstanbul Kent Üniversitesindeki öğrencilerin, garantör üniversite Marmara Üniversitesine aktarılmasına karar verdi. Devlete Ait Gazete'de yayımlanarak kapatılan İstanbul Kent Üniversitesinin öğrencilerinin akıbetinin ne olacağı hakkında Yüksek Ö

Erdoğan'ın İmzasıyla Kapatılmıştı: Şehir Halkı Üniversitesi Marmara Üniversitesine Aktarıldı

YÖK, etkinlik izni kaldırılan İstanbul Kent Üniversitesindeki öğrencilerin, garantör üniversite Marmara Üniversitesine aktarılmasına karar verdi.

s-4e7456f1b67e5470de36dbab59feb16a16a34a
Devlete Ait Gazete'de yayımlanarak kapatılan İstanbul Kent Üniversitesinin öğrencilerinin akıbetinin ne olacağı hakkında Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) göre açıklama yapıldı. Açıklamada üniversitenin öğrencilerinin garantör üniversite Marmara Üniversitesi'ne aktarılacağı belirtildi.

Şehir Üniversitesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla kapatılmıştı

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Şehir Halkı Üniversitesi, Erdoğan'ın Kararı ile Kapatıldı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Devlete Ait Gazete'de yayımlanan kararda, üniversitenin kapatılma gerekçesi olarak kurucu vakfına kayyım atanan ve garantör üniversitesi kadar yapılan denetimler sonucunda mevcut mal varlığıyla eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüremeyeceği tespit edildiği belirtilmişti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER