Erdoğan'ın İmzasıyla Kapatılmıştı: Şehir Üniversitesi Marmara Üniversitesi'ne Aktarıldı

YÖK, etkinlik izni kaldırılan İstanbul Şehir Üniversitesindeki öğrencilerin, garantör üniversite Marmara Üniversitesi'ne aktarılmasına karar verdi. Resmi Gazete'de yayımlanarak kapatılan İstanbul Kent Üniversitesinin öğrencilerinin akıbetinin ne olacağı hakkında Yüksek Öğre.

Erdoğan'ın İmzasıyla Kapatılmıştı: Şehir Üniversitesi Marmara Üniversitesi'ne Aktarıldı

YÖK, etkinlik izni kaldırılan İstanbul Şehir Üniversitesindeki öğrencilerin, garantör üniversite Marmara Üniversitesi'ne aktarılmasına karar verdi.

s-4e7456f1b67e5470de36dbab59feb16a16a34a
Resmi Gazete'de yayımlanarak kapatılan İstanbul Kent Üniversitesinin öğrencilerinin akıbetinin ne olacağı hakkında Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada üniversitenin öğrencilerinin garantör üniversite Marmara Üniversitesi'ne aktarılacağı belirtildi.

Kent Üniversitesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla kapatılmıştı

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Şehir Halkı Üniversitesi, Erdoğan'ın Kararı ile Kapatıldı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, üniversitenin kapatılma gerekçesi olarak kurucu vakfına kayyım atanan ve garantör üniversitesi kadar yapılan denetimler sonucunda mevcut mal varlığıyla eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüremeyeceği saptama edildiği belirtilmişti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER