Erdoğan'ın Koruması Olduğu İddia Edilen Hakan Tek'in Para Saçtığı Videolar Gündemde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek'in lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar dikkat çekti.  AKP Genel Merkezi'nde büro personeli olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu kullandığı görüntüleri ortaya çıkar.

Erdoğan'ın Koruması Olduğu İddia Edilen Hakan Tek'in Para Saçtığı Videolar Gündemde

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek'in lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar dikkat çekti. 

s-a63c2883db6c9fc44af3993651208da8257979
AKP Genel Merkezi'nde büro personeli olarak çalışan Kürşat Ayvatoğlu'nun uyuşturucu kullandığı görüntüleri ortaya çıkaran "AKP Çocukları" isimli hesaptan yine dikkat çeken paylaşımlar geldi. Hesaptan yapılan paylaşımlarda Cumhurbaşkanlığı koruması olduğu öne sürülen Hakan Tek'in AKP'nin önde gelen isimleriyle pozlar verdiği, milyonluk araçlara bindiği ve deste deste para saçtığı görülüyor.

Hakan Tek'in Binali Yıldırım, Süleyman Soylu ve Hulusi Akar ile fotoğraflar paylaştığı görülüyor.

Paylaşımlarda Haka Tek'in Cumhurbaşkanlığı koruma aracında çekildiği iddia edilen videoları yer alıyor.

Ayrıca deste deste paraların saçıldığı videolu paylaşımlar dikkat çekiyor.

Hesaptan yapılan paylaşımlarda Hakan Tek'in lüks otomobillere bindiği ve araçta alkol aldığı görülüyor.

Ahmet Şık: "Bakalım sırada kim var?"

Twitter hesabından Hakan Tek'in fotoğraflarını paylaşan Bağımsız İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, "Hiyerarşiye uygun olarak yağma/talan düzeni teşhiri danışmanla başladı koruma ile devam ediyor. Bakalım sırada kim var?" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER