Erdoğan: Milletimize aşk mektubu yazdık!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ümraniye'deki mitingindeki konuşmasından satır başları şu şöyle; "Ümraniye'yi çok seviyoruz.

Erdoğan: Milletimize aşk mektubu yazdık!


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ümraniye'deki mitingindeki konuşmasından satır başları şu şöyle;

"Ümraniye'yi çok seviyoruz. Hele hele Pazar akşamı bir başka seveceğiz. Pazar akşamına hazır mısınız? Sordum katılım ne kadar, dediler 35 bin. Ümraniye'de çöplük patlamıştı hatırlıyorsunuz değil mi? Ey CHP bunun hesabını nasıl vereceksin ya? CHP demek, çöp demektir, susuzluk demektir. Değerli kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Ümraniye bugün başka güzel. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

"ÜLKEMİZE AŞK MEKTUBU YAZDIK"

Yaptığımız her işte attığımız her adımda tarihimize ve milletimize duyduğumuz sevgi ile ülkemize bir aşk mektubu yazdık. Hiçbir köken, inanç ayrımı yapmaksızın milletimize bir aşk mektubu yazdık. Okurken kimi zaman gözleri dolacak, kimi zaman yüzleri gülecek, gençlerimize bir aşk mektubu yazdık. Kalpten kalbe görünmeyen köprüler kurduk. Sevgi köprüleri kurduk. Vicdan köprüleri kurduk. Şimdi de Türkiye Yüzyılı'nın eşiğindeyiz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yani aşk mektubu yazdığımız tüm milletimizin yüzyılı olacaktır. 14 Mayıs seçimini demokrasi şöleni olarak görüyoruz.

Ey Türkiye, ey İstanbul, ey Ümraniye bu mücadelede bizimle misin? Mertçe yarışmak yerine genel başkanlığa geldikleri gibi rakiplerini de kasetle elemeye çalışanlara karşı sandığın namusuna sahip çıkacak mısın? İktidarı milletin gönlüne girmekte değil de, terör örgütü ile kol kola görmekte onların gönlüne girmekte sandığa dar etmekte hazır mısın? Talimatı Kandil'den alanlara gereken cevabı sandıkta vermeye hazır mısın? Sandıklar kapanana kadar durmadan çalışmaya var mısınız?

Buradan soruyorum benim gençlerim bunlara geleceğini emanet eder mi? Ya bunlar terörist. Teröristlerle kol kola olanlara emanet eder mi? Ümraniye tulum çıkarmalı tulum. Anladınız değil mi? Benim bildiği Ümraniye sandıkları patlatır.

"SEN İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI MISIN, YOKSA İSTANBUL'DA BİR TURİST MİSİN?"

Bay bay Kemal'in bir referansı var mı? Bir belediye başkanı getirdi. Adamın İstanbul'da durduğu yok. Sen İstanbul'un belediye başkanı mısın, yoksa İstanbul'da turist misin?

Susuzluğu giderdik mi, çöp dağlarını kaldırdık mı? Girdiğimiz 15 seçimi milletimize yaptığımız hizmetler nedeniyle kazandık.

Kendi ülkesine düşmanlık yaparak Seçim kazanılır mı? Gözlerini öyle bir hırs büyümüşki kendi ortaklarının tabanlarını dahi gözleri görmüyor. Yalan üstüne yalan. Bölücü örgütün elebaşlarının kendileri için yaptıkları destek açıklamalarından rahatsız olmuyorlar. Ülkenin yönetimini bunlar alırlarsa bölücü örgütlere yaptığımız operasyonları durdurmak olacak.

"YARIN SANDIKLAR BIDEN'A DA CEVAP VERECEK"

Ne diyor bay bay Kemal, Rusya'ya yaptırım uygularız diyor. Bu nasıl anlayıştır. Turist akınında 5 buçuk milyona yakın turist Rusya'dan geliyor. Biden'dan aldığın talimatla mı yapacaksın. Yarın sandıklar Biden'a da cevap verecek. Peskov yalan diyor. Bu nasıl siyaset?"

"ANNELER KALEYİ İÇTEN FETHEDECEK"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye'den sonra Sancaktepe'de düzenlenen mitingde konuştu.

Yarının, Anneler Günü olduğunu anımsatan Erdoğan, "Tabii burayı seçişimizde yarın Anneler Günü oluşundan, Belediye Başkanınızın bir hanımefendi oluşundan dedik ki burayı seçelim. Biliyorsunuz biz hadislerimizi böyle evirip çevirip söyleyenlerden değiliz. Bay bay Kemal biraz öyle yapıyor. Anahtarı annelerin ayakları altına koyuyor. 'Cennet annelerin ayakları altındadır'. Bak babaların değil. Annelerin ayakları altında. Onun için annelerin kıymetini çok iyi bileceğiz. Annelere sadakatimizi çok farklı göstereceğiz. Öyleyse anneler, yarın siz de kaleyi içeriden fethedeceksiniz. Buna hazır mısınız? Şurada birkaç saat kaldı" diye konuştu.

Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır annelerini ziyarete hiç gitmemiş olmasını da eleştirdi. Erdoğan, "Ama hepsinden öte bay bay Kemal, Diyarbakır annelerinin yavrularını Kandil'e kaçıran teröristlerle el ele, omuz omuza, utanmadan, sıkılmadan bir seçime giriyorsun" dedi.

Erdoğan: 85 milyonun tamamını bağrımıza bastık

 

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Rusya tepkisi

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kızılay' çıkışı

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER