Erdoğan, Nebati'ye Tepki Gösterdi İddiası: Bakanın Dar Gelirli Açıklaması Kabine'de Gündeme Geldi mi?

Bakan'ın açıklamalarının detayları şu şekilde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dün yapılan ve 14.50 itibarıyla başlayan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantı sürerken 15.30 sıralarında bir dizi paylaşım yapmıştı. Ekonomi politikaları ile enflasyondaki yükseliş karş.

Erdoğan, Nebati'ye Tepki Gösterdi İddiası: Bakanın Dar Gelirli Açıklaması Kabine'de Gündeme Geldi mi?

Bakan'ın açıklamalarının detayları şu şekilde

Nebati'nin 'Dar Gelirliler' Açıklaması Tartışılıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, dün yapılan ve 14.50 itibarıyla başlayan Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantı sürerken 15.30 sıralarında bir dizi paylaşım yapmıştı.

Bakan Nebati, 'Enflasyon Karşısında Alım Gücünü Korumaya Çabalıyoruz' Deyince, Sosyal Medyada Soru Yağdı!

Ekonomi politikaları ile enflasyondaki yükseliş karşısında özellikle dar gelirli vatandaşların alım gücünü korumak için çaba sarf ettiklerini belirtmişti.

Cumhuriyet’ten Selda Güneysu'nun aktardığına göre, Bakan'ın ilk açıklamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepkisine neden oldu. Erdoğan, Bakan Nebati’ye söyleminde, “iktidar tarafından bugüne dek dar gelirliler için yapılan çeşitli destek ve yatırımların bu açıklama ile göz ardı edildiği'nin öne çıktığı iddia edildi. Bu tepki üzerine toplantı sürerken, Bakan'ın da 'dar gelirli' vatandaş önceliğinde bu paylaşımları yaptığı öne sürüldü.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER