Erdoğan 'Normalleşme' Tarihini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takviminin başlayacağını söyledi.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan parti teşkilatları ile gerçekleştirdiği bayramlaşmanın ardından, "Pazartesinden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulama.

Erdoğan 'Normalleşme' Tarihini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazartesi gününden itibaren kontrollü normalleşme takviminin başlayacağını söyledi. 

s-9fc3f3fabc520c384c13a070a4e881a219ecd8
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan parti teşkilatları ile gerçekleştirdiği bayramlaşmanın ardından, "Pazartesinden itibaren kontrollü normalleşme takvimimizi uygulamaya başlıyoruz. Detayları Kabine ardından milletimizle paylaşacağız. Niyetimiz mayıs ayının sonuna kadar nispeten ihtiyatlı hareket ettirmeyi sürdürmektir" açıklamasında bulundu.

'Sosyal destekleri ciddi oranda artırdık'

s-abed97bbcd6cd494e74b4837017e8ffddd6960
"Sosyal destekleri ciddi oranda artırdık" diyen Erdoğan, "Sağlık hizmetlerindeki başarısını sosyal ve ekonomik desteklerle taçlandıran Türkiye kendini gelişmekte olan ve gelişmiş ülkelerin çoğunda gözlenen kriz ikliminin dışında tutabilmiştir. Yeni yatırım ve istihdam arayışlarındaki yükseliş başta olmak üzere pek çok gösterge ülkemizi aydınlık yarınların beklediğine işaret ediyor" ifadelerini kullandı.

'Esnaftan helallik istiyoruz'

s-5f01c92e72d27742a369058e0cd8667462cb27
"Kısıtlamalardan etkilenen esnaflarımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden hellalik istiyoruz."
Economist: 'Türkiye'nin Keyfini Turistler Çıkarıyor, Tek Yapmanız Gereken Tweet Atmamak' - Netflix'ten Galatasaraylıları Heyecanlandıran Haber: Fatih Terim Belgeseli Geliyor - Son Dönemde Gelen Tepkiler Üzerine AKP Tarafından Silinen Bazı 'Tweetler' ve Kaldırılan 'Heykeller'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER