Esenyurt'taki Organizasyona Baskın Yapılmıştı: 'Miss Uganda Seneye Yine Türkiye'de Olacak'

İstanbul Esenyurt’ta düzenlenen Uganda Güzellik Yarışması, olay oldu.

Esenyurt'taki Organizasyona Baskın Yapılmıştı: 'Miss Uganda Seneye Yine Türkiye'de Olacak'

İstanbul Esenyurt’ta düzenlenen Uganda Güzellik Yarışması, olay oldu. Pandemi kurallarını ihlal ederek organizasyon düzenleyen mekana 32 bin lira ceza kesilip 15 gün de kapatma cezası verildi. Yarışmanın organizatörü DJ Blackk Beat, “Bu yarışma Türkiye’de 6 yıldır düzenleniyor, gelecek yıl da yapacağız. O gece yarışma yapmadık, daha önceden yapılmış yarışmanın ödül gecesini düzenledik. Yarışmada ilk üçe giren kadınlara bin lira para ödülü veriyoruz. Bu yıl birinci olan Debrah Kemigisha’ya geniş ekran bir televizyon da hediye ettik” dedi. Yarışmada kraliçe seçilen Debrah Kemigisha ise “Bu organizasyon bizim için çok önemli” dedi.

'Çıkan haberler bizi yıprattı'

s-cd276a935644cae5d6d78c1990401c4ae8272f
İstanbul Esenyurt'ta düzenlenen Miss Uganda güzellik yarışmasının organizatörleri konuştu. Sabah'tan Yunus Emre Kavak ve Emir Somer'in haberine göre mekan sahibi Murat Kurt, "Çıkan haberler bizi yıprattı, kapattık. Devletimiz ne zaman aç derse o zaman açarız" derken, organizatör DJ Blackk Beat ise 6 yıldır yapılan yarışmanın gelecek yıl da düzenleneceğini söyledi. Miss Uganda Turkey 2020 seçilen Debrah Kemigisha ise, organizasyonun kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Türkiye'yi çok seviyorum" dedi.

'Yarışma değil, ödül töreni düzenlendi'

s-d775e87535d2c534584d2db19d85a3fb5e5e96
Mekanda yarışmanın değil sadece ödül töreninin düzenlendiğine ısrarla vurgu yapan Murat Kurt şunları söyledi:
"Pandemi sürecinde açılan 4 aylık bir işletmeyiz. Tam kapasite henüz hiç çalışamadık. Her türlü evrakımız tam. 25 Ekim'deki polis baskınında ise 32 bin lira ceza yedik. 15 gün kapalı kalmıştık. 50 kişi bizimle birlikte çalışıyor. Burası da bir ekmek kapısı.... Buraya sadece siyahî olanlar girebiliyor. Diğerlerine özel bir yasak yok ancak müzik tarzları çok farklı olduğu için bir daha gelmiyor"

'Dereceye girenlere ödül verildi ve etkinlik tamamlandı'

s-ec0c9565e658366eaf4644adb227ae0b4229a1
Kurt şöyle devam etti: 
"O gün bir grup geldi ve bize daha önceden düzenledikleri güzellik yarışmasının ödül törenini yapacaklarını söylediler. Biz de gerekli hazırlıklarımızı yaptık ve saat 20.00 gibi organizasyon başladı. 1.5 saat içinde de bitti. Dereceye girenlere ödül verildi ve etkinlik tamamlandı. Şu an iş yerimizi kapattık. Bir eksiğimiz, bir sorunumuz yok ancak çıkan haberler bizi yıprattı. Bu yüzden devletimiz bize açabilirsin diyene kadar kapalı tutacağız..."

Yarışmanın birincisi Kemigisha: 'Türkiye'yi çok seviyorum'

s-cfed35f04b503d68f3d22d9c91e57b51cae39a
Yarışmada birinci seçilen Debrah Kemigisha "Yarışmada birinci olduğum için çok mutluyum. Tüm arkadaşlarıma ve aileme çok teşekkür ederim. Bu organizasyon bizim için çok önemli ve güzel. Türkiye'yi çok seviyorum" dedi.

İlk 3'e girenlere bin TL para ödülü verildi

s-38d455e51b55ab26c93e77db7e8b4f6f53b435
Yarışmada ilk üçe girenlere bin lira para ödülü veriliyor. Bu yıl birinci olan Debrah Kemigisha'ya geniş ekran bir televizyon hediye edildi. Mutela Mariam Brandy ikinci, mariam Mugabe ise üçüncü oldu.

Esenyurt'ta düzenlenen etkinlik çok konuşulmuştu.

O Esnada Esencılıs: Esenyurt'ta Bir Gece Kulübünde 'Miss Uganda' Güzellik Yarışması Düzenlendi -

Yarışma ekibi, organizasyon sonrasında farklı bir mekanda daha yakalandı.

Esenyurt'ta İkinci Baskın: Miss Uganda Ekibi Farklı Bir Eğlence Mekanında Yakalandı -

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Taksici, Ön Koltuğa Oturulmasını Engellemek İçin Cansız Manken Taşımaya Başladı - Akşener: 'Sadece İstanbul'da 9 Bin 872 Kişi Koronadan Öldü, 14 Günlük Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edin' - Bir Kapak İçilmiş Şurup, Yarısı Kullanılmış Krem: İnternetten İkinci El İlaç Satışı Başladı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER