Eşi Tarafından Öldürülen Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Antalya'da doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un (58) diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar ettiği 17 Şubat'tan bir gece önce, talihsiz kadının, annesi Nurdan Kaçar'ın doğum gününde bir araya geldiği son görüntüleri ortaya çıktı. G.

Eşi Tarafından Öldürülen Diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'un Son Görüntüleri Ortaya Çıktı

Antalya'da doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un (58) diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar ettiği 17 Şubat'tan bir gece önce, talihsiz kadının, annesi Nurdan Kaçar'ın doğum gününde bir araya geldiği son görüntüleri ortaya çıktı.

s-b7224b2ddc01c6fba43fcb9f5629ce65734128
Gamze Kaçar Bozkurt'un annesi Nurdan Kaçar, cinayet gününden bir gün önce kendisinin doğum günü olduğunu, kızının çeşitli aperatifler hazırlayarak, yakın komşularında doğum gününü kutladıklarını kaydetti.

'Doğum günün veda günüymüş'

'Doğum günün veda günüymüş''Doğum günün veda günüymüş' Kızı diyetisyen olduğu için yediklerine çok dikkat ettiğini anlatan Nurdan Kaçar, tatlı sevmeyen kızının o gece uzun zamandan sonra yaş pasta yediğini söyledi. Kızıyla son kez o gece vakit geçirdiklerini aktaran Nurdan Kaçar, doğum gününün aslında bir veda günü olduğunu anladığını anlattı.

Kaçar, kızı ve damadının, yaklaşan 3'üncü evlilik yıl dönümleri için Saklıkent Kayak Merkezi'nden tatil için yer baktıklarını da belirtti.

s-651886ec3ff34cafa563cfe0448221568a7f1b

Kızı babasında kalacak

s-5e7fc0cd89aa0e2ae06b57a323c0d7167c3974
Nurdan Kaçar, kızının ilk evliliğinden olan torununun şu an kendileriyle kaldığını, psikolog eşliğinde takibinin yapıldığını aktardı. Kaçar, torununun Ankara'daki babasıyla birlikte yaşayacağını, kendileriyle de sürekli iletişim halinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt (58) eşi diyetisyen Gamze Kaçar Bozkurt'u (38) tabancayla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etmişti

Antalya'da Eşini Katleden Doktor İntihar Etti! -

Çiftin bir hafta önce bir dergiye röportaj verdiği ortaya çıkmıştı

Doktor Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Etmişti! Bir Hafta Önce Dergiye Röportaj Vermişler... - Kademeli Gevşeme Kriterlerine Sadece 4 İl Uyuyor: 12 İl ise Vakaların Düşmesini Bekleyecek - Erdoğan: '20 Bin Öğretmenimizin Daha Atamasını Yapacağız' - Hapiste Çöpçatan Uygulamasıyla Dolandırıcılık Yaptı: 'Daha Yaşlı Kadınları Tercih Edip, Çaresizlik Arıyordum'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER