Eşine Kurşun Yağdıran Erkeğin İfadesi: 'İznim Olmadan Dışarı Çıkıyordu'

İzmir'de eşi Hüsna Temurtaş'ı (30) tabancayla öldüren Hüseyin Temurtaş'ın (34) ifadesinde, "İznim olmadan dışarı çıkıyordu.

Eşine Kurşun Yağdıran Erkeğin İfadesi: 'İznim Olmadan Dışarı Çıkıyordu'

İzmir'de eşi Hüsna Temurtaş'ı (30) tabancayla öldüren Hüseyin Temurtaş'ın (34) ifadesinde, "İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim" dediği ortaya çıktı. Korkunç olaydan sonra yakalanan şüphelinin, daha önce de eşine birçok kez fiziksel şiddet uyguladığı öğrenildi.

s-f4fcc236890e3c27e84d615157d65e2506a80c
Bornova'da yaşayan Hüseyin Temurtaş, dün saat 16.00 sıralarında iddiaya göre, eşi Hüsna Temurtaş ile tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Hüseyin Temurtaş, belinden çıkardığı tabancayla eşine 5 el ateş etti.PauseUnmuteLoaded: 71.11%Remaining Time 0:01 / 0:34FullscreenDHA'nın haberine göre, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, eşi kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı. Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Ağır yaralanan Hüsna Temurtaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüsna Temurtaş, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Temurtaş'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Hüseyin Temurtaş saklandığı evde yakalandı

DEFALARCA ŞİDDET UYGULAMIŞ

Soruşturma başlatan polis, bir süre sonra eşi öldüren Temurtaş'ın kaçtığı kiralık otomobili park halinde buldu. Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunduğu da öğrenilen Temurtaş ise Bornova ilçesinde saklandığı evde yakalandı.Gözaltına alınan Temurtaş, polisteki ifadesinde, "İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim" dedi. Daha önce de eşine birçok kez fiziksel şiddet uyguladığı ortaya çıkan Temurtaş'ın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.Bu haberin seslendirmesi Voiser tarafından yapılmıştır.hüsna temurtaşson dakikai̇zmirhüseyin temurtaşGÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİYORUMLARYorum kurallarını okumak içintıklayınız!GÖNDERSon dakika haberler, köşe yazılar, ekonomi, magazin, siyaset, spor gündeminin tek adresi HaberTurk.com; HaberTurk.com haber içerikleri kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz, haberler izinsiz olarak kopyalanamaz ve başka yerde yayınlanamaz.BAKMADAN GEÇMEGÜNDEMHDP'li Öztürk hakkında soruşturmaGÜNDEMAlperen'i öldüren caniden korkunç iddialar!GÜNDEMJandarma aydınlattı! Parası için öldürmüşlerGÜNDEMJandarma Genel Komutanlığı 1640 astsubay alacak!GÜNDEMSu almak isterken hayatını kaybetti!GÜNDEM4 gün sonra arabası bulundu!GÜNDEMBartın'ın Amasra ilçesinde ishal salgını!GÜNDEMBabasının cenaze töreninde öldüGÜNDEMİstanbul'da dev sahte içki operasyonu!GÜNDEMMetrobüs durağında dehşet!nternet sitesinde yayınlanan yazı, haber, video ve fotoğrafların her türlü hakkı Haberturk Gazetecilik A.Ş.’ye aittir.İzin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez.Copyright 2021 - Tüm hakları saklıdır. Habertürk Gazetecilik A.Ş.Üretim ve Tasarım. Bilgi Grubu

DHA'nın haberine göre, ağır yaralanan genç kadın kanlar içinde yere yığılırken, eşi kiralık olduğu öğrenilen otomobille kaçtı.

s-474697d1409c3693d4f3d2cb87e500a2784961
Silah sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Ağır yaralanan Hüsna Temurtaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bornova Türkan Özilhan Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüsna Temurtaş, burada doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Temurtaş'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Defalarca şiddet uygulamış...

s-431aee9397e19c983dafbf01db95d5f9978b33
Soruşturma başlatan polis, bir süre sonra eşi öldüren Temurtaş'ın kaçtığı kiralık otomobili park halinde buldu. Çeşitli suçlardan poliste suç kaydı bulunduğu da öğrenilen Temurtaş ise Bornova ilçesinde saklandığı evde yakalandı.Gözaltına alınan Temurtaş, polisteki ifadesinde, "İznim olmadan dışarı çıkıyordu. Namusumu temizledim" dedi. Daha önce de eşine birçok kez fiziksel şiddet uyguladığı ortaya çıkan Temurtaş'ın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Akit Yazarının 'Bebek Maması Alan Zengindir' Sözlerine Çocuk Doktorundan Tepki: Bilgisi Yok, Fikri Var - Erdoğan: 'Aşılamada Dünyanın Önde Gelen Ülkeleri Arasındayız' - Yol Çalışmasında 2 Bin Yıllık Yerleşim Bulundu, Güzergah Değiştirildi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER