Eşini Vahşice Katleden Adam, Cinayet Nedeniyle Yattığı Cezaevinden İzinli Çıkmış!

Samsun'un Bafra ilçesinde eşini bıçaklayarak öldüren Faruk Yavuz'un daha önce işlediği cinayetten 11 yıl ceza aldığı ve cezaevinden izinli çıktığı ortaya çıktı. Samsun'da 30 Mayıs Pazar günü, bir süre önce cezaevinden izinli çıkan Faruk Yavuz (36), aralarında çıkan t.

Eşini Vahşice Katleden Adam, Cinayet Nedeniyle Yattığı Cezaevinden İzinli Çıkmış!

Samsun'un Bafra ilçesinde eşini bıçaklayarak öldüren Faruk Yavuz'un daha önce işlediği cinayetten 11 yıl ceza aldığı ve cezaevinden izinli çıktığı ortaya çıktı.

s-4748c01e88ca4bc1f99359a11418d5c41ffd52
Samsun'da 30 Mayıs Pazar günü, bir süre önce cezaevinden izinli çıkan Faruk Yavuz (36), aralarında çıkan tartışma sonucu iki çocuk annesi eşi Kamile Yavuz'u (33) çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Faruk Yavuz'un 2003 yılında İzmir'de işlediği cinayetten 11 yıl ceza aldığı ortaya çıktı.6 yıl cezaevinde yattıktan sonra İnfaz Kanunu'ndan yararlanarak cezaevinden çıktı. Bafra'da işlediği bir suçtan dolayı infazının yanmasının ardından Faruk Yavuz, cezasının geri kalan kısmı 5 yılı yatmak üzere Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi'ne girdi.Buradan da açık cezaevine geçiş yapan Faruk Yavuz'un cezaevinden izinli çıkarak cinayeti işlediği öğrenildi. Kadıköy Belediye Başkanı: "Kimse 'Çökmesin' Diye Yat Limanı’na Talibiz" - Bu Kaçıncı Olay! Bir Genç Daha TikTok Uğruna Canından Oluyordu - Köylülerden Taş Ocağına Karşı Oturma Eylemi: 'Üç Kişi Zengin Olacak Diye Köyümüzü Talan Ediyorlar'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER