Evlenmek İçin İlan Vermişti, Derhal Boşanmak İstiyor: 'Eş Ararken Belamı Buldum'

Antalya'da 2 sene önce otomobilinin arkasındaki ilanla aylarca benzeyen arayan Bahtiyar Doğan, düğün masasına oturduğu Güler G.

Evlenmek İçin İlan Vermişti, Derhal Boşanmak İstiyor: 'Eş Ararken Belamı Buldum'

Antalya'da 2 sene önce otomobilinin arkasındaki ilanla aylarca benzeyen arayan Bahtiyar Doğan, düğün masasına oturduğu Güler G. göre 32 gün sonra terk edildi. 2 yıldır Güler G.'ye ulaşamayan ve boşanmak için mücadele eden Doğan, “Bu kadından boşanmak için Allah'a yalvarıyorum. En azından soyadımı ondan kurtarmak istiyorum. Benzeyen ararken belamı buldum" dedi.

s-e926e37a1d138b0afd157cf3e7a607cfb7ccb3
DHA'nın haberine göre, Emekli taksi şoförü Bahtiyar Doğan, (68) 2017 yılında otomobilinin arka camına yazdığı '65 yaşındayım. Emekliyim, evim var, arabam var. Yaşıma yerinde Allah'tan korkan bir benzer arıyorum' ilanıyla aylarca kendine benzeyen aradı. 16 yıldır bekar olduğunu, gönlünün sultanını bulmak için bu yöntemi bulduğunu anlatan Doğan, 2018 yılında kendisini arayan Güler G. (68) ile tanıştı. Çift sonradan evlenmeye karar verip, 12 Ağustos 2018 tarihinde nikah masasına oturdu.

32 gün sonradan yakının yanında ziyarete gitti

s-e6bcdfde7b2d8d9ddc70d2bedeccd144ac4bf7
Bahtiyar Doğan, Güler G.'nin nikahın gerisinde maddi anlamda fazla sayıda istekte bulunduğunu ve birçoğunu karşılamakta güçlük çektiğini söyledi. Güler G.'den sadece kendisine dost olmasını istediğini anlatan Doğan, evlendikten 32 gün daha sonra yeniden yalnız kaldı. İddiaya kadar Güler G., Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan bir yakınının yanında ziyaret için gideceğini söyleyerek Bahtiyar Doğan'ın yanından ayrıldı. Fethiye'ye giden G. ile telefonda konuşan Doğan, sonradan karşılaşmak için Fethiye'ye gitti ama Güler G. bir sebep göstermeksizin kendisiyle karşılaşmak istemedi.

Anlaşmalı boşanmak istiyor

Anlaşmalı boşanmak istiyorAnlaşmalı boşanmak istiyor Resmiyette eşi olarak görünen Güler G. ile 2 yıldır hiçbir şekilde görüşemediğini anlatan Bahtiyar Doğan, evlenmek için aylarca mücadele harcayıp, bulduğu eşinden acilen boşanmak için uğraş harcıyor. Boşanmak için avukatlarla görüştüğünü, oysa tek taraflı dava açılırsa bu davanın yıllarca süreceğini, o nedenle avukatların anlaşmalı boşanma yoluna gidilmesi gerektiğini tavsiye ettiğini kaydeden Doğan, anlaşmalı boşanmaya da Güler G.'nin sıcak bakmadığını açıklama etti.

"Soyadımı ondan kurtarmak istiyorum"

s-14b98caeb51a53785fc2965938a0bec95f41d0
Herkesin evlenmek için uğraş gösterdiğini, kendisinin boşanmak için uğraştığını anlatan Doğan, “Bu kadından boşanmak için Allah'a yalvarıyorum. En azından soyadımı ondan kurtarmak istiyorum. Kendisini bulamıyorum bir türlü. Beni korkutma ediyordu, 'Yanlış yaparsan seni yemekle zehirlerim' diyordu. Gerekçesiz bir şekilde gitti. Boşanma davası açarsam benden tazminat talep etmek için bekliyor. Eş ararken belamı buldum" dedi. Doğan, kendisine boşanma davası konusunda takviye olup, yol gösterecek bir avukat aradığını da sözlerine ekledi.Telefonla görüşülen Güler G. ise anlatmak istemediğini, tek muhatabının Bahtiyar Doğan olduğunu söyledi
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER