Ezgi Mola'ya Destek Mesajları Atan 16 Ünlü Hakkında Suç Duyurusu!

Batman'da 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Uzman Çavuş Musa Orhan'ın avukatı, Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola’ya destek veren 16 isim için de suç duyurusunda bulundu. Oyuncu Ezgi Mola’ya yönelik suç duyurus.

Ezgi Mola'ya Destek Mesajları Atan 16 Ünlü Hakkında Suç Duyurusu!

Batman'da 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Uzman Çavuş Musa Orhan'ın avukatı, Orhan’a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola’ya destek veren 16 isim için de suç duyurusunda bulundu.

s-1cdf4e7329f502bea9a38e76d3f876b0483333
Oyuncu Ezgi Mola’ya yönelik suç duyurusunun ardından çok sayıda isim Mola'ya destek paylaşımında bulunmuş #YalnızDeğilsinEzgiMola etiketi TT olmuştu.

Detaylar için

Ezgi Mola'nın Uzman Çavuş Musa Orhan'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle 2 Yıl 4 Aya Kadar Hapsi İsteniyor! -

Musa Orhan'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapsi İstenen Ezgi Mola'ya Hazal Kaya ve Birçok Ünlüden Destek Geldi! Bu gelişmenin ardından Musa Orhan'ın avukatı Dr. Mehmet Erkan Akkuş, destek mesajlarının hakaret içerdiği gerekçesiyle şu isimler hakkında da suç duyurusunda bulundu:Hazal Kaya, Atilla Taş, Barış Atay, Metin Uca, Hasibe Eren, Aslı İnandık, Mahsun Kırmızgül, İlkay Akkaya, Fatma Turgut, Funda Eryiğit, Serkay Tütüncü, Sarp Akkaya, Tan Taşçı, Ayşenil Şamlıoğlu, Rahşan Gülşan ve Selçuk Balcı. Suç duyurusu dilekçelerini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim ettiklerini belirten Avukat Akkuş, müvekkili hakkında örgütlü linç kampanyası yürütüldüğünü öne sürdü.

Ne olmuştu?

s-170cb080988e995d252ba7a1e1d461368e19ce
Batman’ın Beşiri ilçesinde yaşayan İpek Er., 7 Temmuz’da Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, uzman çavuş olarak görev yapan Musa Orhan'ın kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikâyetçi oldu ve detaylı bir ifade verdi. 16 Temmuz 2020’de bir mektup bırakarak intihar girişiminde bulundu.Ağır yaralı olarak Batman Bölge Hastanesi’ne kaldırıldı. İpek, 34 gün tedavi altında olduğu hastanede, 18 Ağustos'ta hayatını kaybetti.Musa Orhan hakkında 18 Ağustos 2020'de yakalama kararı çıkarılmış, teslim olan Orhan mahkemeye çıkarılarak tutuklanmış, daha sonra avukatının itirazı üzerine serbest bırakılmıştı.

Orhan, geçtiğimiz günlerde ikinci kez hakim karşısına çıkmıştı

Musa Orhan'ın Avukatı İpek Er'in Ölümünden Babasını Sorumlu Tuttu! -

Ayrıca bakınız

Musa Orhan'a Hakaret Ettiği Gerekçesiyle Hapsi İstenen Ezgi Mola, Kendisini Destekleyenlere Teşekkür Etti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER