Fahrettin Altun CİMER'e Yapılan 6 Milyon Başvuru ile Övündü, Sinan Oğan'dan Tepki Geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, geçtiğimiz yıl CİMER'e yaklaşık 6 milyon başvuru yapıldığını duyurdu.

Fahrettin Altun CİMER'e Yapılan 6 Milyon Başvuru ile Övündü, Sinan Oğan'dan Tepki Geldi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, geçtiğimiz yıl CİMER'e yaklaşık 6 milyon başvuru yapıldığını duyurdu. Altun'un güzel haber olarak duyurduğu bu gelişme eleştirilere neden oldu. 

Sinan Oğan 'Bundan övünmek değil, utanmak lazımdır' diyerek Altun'a tepki gösterdi.

s-e75894e753966dac539200d6ef98a45fd6a165
Altun, Türkiye Polis Radyosu'nda İpek Açar'ın hazırlayıp sunduğu "Can Cana" programına konuk oldu.Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezinin de (CİMER) İletişim Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdürdüğünü aktaran Altun, bunun gurur duydukları çok değerli bir proje olduğunu bildirdi.CİMER'in katılımcı demokrasinin en güzel örneklerinden olduğunu ifade eden Altun, "Vatandaşlarımızın da çok yakından takip edip katıldığı ve bir bütün olarak iltifat gösterdiği bir proje. Devlet ve millet arasında iletişim köprüsü vazifesi görüyor ve şu anda dünyanın en büyük ölçekli kamu iletişim platformu. Bu konuda çok iddialıyız. CİMER'i devlet-vatandaş ilişkilerine olan katkısı nedeniyle dünya iletişim tarihinde devrim olarak nitelendirilecek bir yapı olarak değerlendiriyorum." diye konuştu.CİMER'de çok güçlü bir etkileşim olduğuna işaret eden Altun, 2020'de CİMER'e bir önceki yıla kıyasla yüzde 90 düzeyinde artışla 6 milyona yakın başvuru yapıldığı bilgisini verdi.

Sinan Oğan, Altun'un açıklamalarına tepki gösterdi.

s-b37b0e5bcb70ed2b97a6a29b5ea951d8b8a428
Oğan "Türkiye'de 6 milyon kişi eğer bir şeylerin doğru gitmediğini görerek devlete CİMER üzerinden şikayette bulunuyorsa bundan övünmek değil, UTANMAK lazımdır. Devletin kurum ve kuruluşlarıyla işlediği bir ülkede bu kadar şikayet olmaz..!" ifadelerini kullandı.

Altun'dan 'Utanmıyor aksine gurur duyuyoruz' cevabı geldi.

s-15ba973b75cdc9bbedfd7362eed7660ef5d6b5
Altun, Oğan'ın paylaşımını alıntılayarak "Vatandaşlarımızın talep, şikayet, eleştiri ve değerlendirmelerinden utanmıyor aksine gurur duyuyoruz. Biz Cumhurbaşkanımızdan bunu öğrendik. Siz de istediğiniz vakit CİMER'e başvurabilir, şikayet, temenni ve değerlendirmelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz" dedi. Teksas'ta Seçime Hile Karıştırdığı İddia Edilen Kadın Tutuklandı - İBB'nin Milyonluk 'Seçim Sandviçleri' Soruşturmasına Bakanlık El Koydu - Aleyna Yurtkölesi'nin Katil Zanlısı Cezaevinde Kendini Asarak İntihar Etti
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER