Fahrettin Altun'dan KPSS açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2022-KPSS kapsamında 31 Temmuz’da yapılan oturumların iptal edilmesi, 6-7 ve 14 Ağustos'ta yapılacak oturumların da ertelenmesi nedeniyle, kamu kurumlarının KPSS ile personel alım süreçlerinin yeni KPSS takvimine göre güncelle.

Fahrettin Altun'dan KPSS açıklaması

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 2022-KPSS kapsamında 31 Temmuz’da yapılan oturumların iptal edilmesi, 6-7 ve 14 Ağustos'ta yapılacak oturumların da ertelenmesi nedeniyle, kamu kurumlarının KPSS ile personel alım süreçlerinin yeni KPSS takvimine göre güncelleneceğini bildirdi.

Altun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

2022-KPSS kapsamında 31 Temmuz’da yapılan oturumların iptal edilmesi, 6-7 ve 14 Ağustos’ta yapılacak oturumların da ertelenmesi nedeniyle, kamu kurumlarımızın KPSS ile personel alım süreçleri yeni KPSS takvimine göre güncellenecektir. KPSS ile alım yapmayı planlayan kamu kurumlarımız, kontenjan ve şartlarını 17 Eylül’de başlayacak KPSS takvimindeki sınavların gerçekleşmesi ve sonuçların açıklanmasının ardından ayrıca duyuracaktır.

Bahçeli'den KPSS açıklaması

 

DDK Başkanı Arıncı'dan KPSS iptali ile ilgili açıklama

 

KPSS iptal edildi

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan KPSS açıklaması

 

KPSS soruları bin dolara internette mi satıldı? İddia Meclis gündeminde

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER