Fatih Altaylı, Abdulkadir Selvi'yi Yazdı: 'Boyundan Büyük Bir Yalakalık Potansiyeline Sahip'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'yi eleştirirken "Adından başka bir yerinde bir Selvi’lik yok, boyu hayli kısa ama gerçekten boyundan büyük bir yalakalık potansiyeline sahip.

Fatih Altaylı, Abdulkadir Selvi'yi Yazdı: 'Boyundan Büyük Bir Yalakalık Potansiyeline Sahip'

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'yi eleştirirken "Adından başka bir yerinde bir Selvi’lik yok, boyu hayli kısa ama gerçekten boyundan büyük bir yalakalık potansiyeline sahip. Kendi yalakalığında boğulsa hiçbir şey demeyeceğim ama son olarak haddini aşıp, zaten küçük olan boyundan büyük laflar etmeye başladı" dedi.

s-a43cc1367846033718c342aa72371127c96909
Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin "Amaç belli. 'Erdoğan, Türkiye’yi yönetemiyor' algısı oluşturmak. O yüzden depremden yangına, sel felaketinden yabancı düşmanlığına kadar her şey kullanılmaya çalışılıyor" şeklindeki ifadesine bazı eleştiriler yöneltti.

'Yalakalıkta Sınır Tanımayan Gazeteciler'

s-10ffa2252cc803f6fd260740eaacfcb9fb38fe
'Yolunuzu bulmayın, yolu gösterin' başlığıyla yayımlanan yazısında sözlerine "Dünya’da RSF yani 'Sınır Tanımayan Gazeteciler' adında bir örgüt var. Türkiye’de ise 'Yalakalıkta Sınır Tanımayan Gazeteciler' diye bir grup. Örgüt haline gelemiyorlar çünkü kendi içlerinde bir çekişme var. 'En yalaka benim' çekişmesi" diye başlayan Altaylı, 'prensip olarak bunlara bulaşmadığını' söyledi.

Altaylı, şöyle devam etti:

s-61b8e6fc23a603ae58fa88521fbfb7295a7889
"Kimi nasıl destekleyecekleri kendi bilecekleri iş, beni ilgilendirmiyor. Ama insan bazen dayanamıyor. Son dönemde bu gazeteci grubunun sınıf başkanlığı için ciddi uğraş veren biri var. Selvi boylu al yazmalı biri.Göç ve diğer meseleleri gündeme taşımamızın nedeni 'Erdoğan Türkiye’yi yönetemiyor algısı oluşturmak'mış. Bak Selvi. Gazetecilerin eleştirileri senin kafan dışında hiçbir yerde böyle bir algı oluşturmaz.Gerçi adından başka bir yerinde bir Selvi’lik yok, boyu hayli kısa ama gerçekten boyundan büyük bir yalakalık potansiyeline sahip. Kendi yalakalığında boğulsa hiçbir şey demeyeceğim ama son olarak haddini aşıp, zaten küçük olan boyundan büyük laflar etmeye başladı."
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER