Fatih Altaylı Köşesine Veyis Ateş'i Taşıdı: 'Yönetim İzne Yolladı; Aklanır Döner, Aklanmaz Gider'

Habertürk yazarı Fatih Altalı, suç örgütü lideri Sedat Peker'in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in, grup yönetimi tarafından izne çıkarıldığını söyledi. Altaylı bugünkü yazısında, "Hemen bir iki düzeltme yapayım.

Fatih Altaylı Köşesine Veyis Ateş'i Taşıdı: 'Yönetim İzne Yolladı; Aklanır Döner, Aklanmaz Gider'

Habertürk yazarı Fatih Altalı, suç örgütü lideri Sedat Peker'in Paramount otelde kaldığını söylediği Habertürk sunucusu Veyis Ateş'in, grup yönetimi tarafından izne çıkarıldığını söyledi.

s-1f5eb4abc096ed1633a6ab1aa9905e41bd8399
Altaylı bugünkü yazısında, "Hemen bir iki düzeltme yapayım. Dünkü yazımda 'Gazetecilik sınıf atlama aracı olmamalı' dedim. Bazıları 'Veyis Ateş’e gönderme yapıyor' diye yazdı. Yanlış" ifadelerini kullandı.

"Gönderme sadece Veyis Ateş’e değil. Geniş bir gazeteci kitlesine" diyen Altaylı, şöyle devam etti:

s-4a6d4fed6b6b346f3fdff71f18e4d1adbf0a42
"Nasıl anlatsam bilemiyorum ama şöyle özetleyebilirim. Bir iki yıl önce bir gazeteciye dostları yaş günü partisi düzenlediler. 50 kadar davetli ile. İş adamları, sanatçılar, hoş kadınlar. Kalabalık ve neşeli bir parti. Ama gazetecinin bir tane bile gençlik arkadaşı, çocukluk arkadaşı, ilkokul arkadaşı, lise arkadaşı, hatta üniversite arkadaşı bile yoktu. Tamamı gazetecilikte güce, şöhrete eriştikten sonra edindiği arkadaşlardı. Gazetecilik onun geçmişi ile çevresi ile bağlarını koparmıştı besbelli. Artık başka bir sınıfın adamıydı. Elbette zamanla insanların çevresi değişir ama bu kadar mı! Ya da yeni çevreye sadece zenginler, ünlüler ve sosyetikler mi girer? Kimileri de çevresine sadece siyasetçileri, üst düzey bürokratları doldurup, güç sahibi olmaya çalışır. O kadar çoklar ki!"

'Meydanı kimseye bırakmaya niyetim yok'

s-fcdbe3f975b7491208ccbcc89449cb07881319
Grup yönetiminin Veyis Ateş’i izne yolladığını belirten Altaylı, "Bu aşamada başka ne yapacaktı! Aklanır döner, aklanmaz gider. Ben ise yazılarımı zaten yazacağım. İznim bitince de geri geleceğim. Meydanı kimseye bırakmaya niyetim yok. Biline!" dedi.

Peker'in açıklamasıyla ilgisi yok demişti

Peker'in İddialarının Ardından Veyis Ateş'in Habertürk'e Çıkmayacağı İddia Edilmişti: 'Yıllık İzin' Ekrana çıkmaması hakkında Odatv'ye konuşan Veyis Ateş, "Sonrasına kamuoyu açıklaması yapacağım" demişti."Ekrana çıkmamasının Sedat Peker'in açıklamalarıyla ilgisi var mı?" sorusuna Ateş, "Peker'in açıklamalarıyla ilgisi yok. Bu süreçler tamamen benimle alakalı" yanıtını vermişti. Sadece AB Vatandaşları İçin: 1 Temmuz'dan İtibaren Korona Sertifikasıyla Sınırsız Dolaşım - Avrupalılar Türkiye'yi Rusya ve Çin'den Daha Ciddi Bir Sorun ve Tehdit Unsuru Olarak Görüyor - Uzmanlar Yanıtladı: Müsilaj Balıklarda Zehir Etkisi Yaratır mı?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER