Fazıl Say'dan AKP'yi Eleştirenlere 'Hain' Diyenlere Yanıt: 'Aydınlık Gelecekten Vazgeçmeyeceğiz'

Dünya ünlü piyanist Fazıl Say, AKP iktidarını eleştirenlere 'hain' damgası yapıştırılmasına tepki gösterdi.

Fazıl Say'dan AKP'yi Eleştirenlere 'Hain' Diyenlere Yanıt: 'Aydınlık Gelecekten Vazgeçmeyeceğiz'

Dünya ünlü piyanist Fazıl Say, AKP iktidarını eleştirenlere 'hain' damgası yapıştırılmasına tepki gösterdi. Fazıl Say 'Aydınlık bir gelecekten vazgeçmeyeceğiz' açıklamasında bulundu. 

s-cef19d3995a542f582ce3c6fef2055cfa0b64c
Fazıl Say, Türkiye'nin hareketli gündemine ilişkin "Kimsenin 'İyi haftalar' bile dileyemeyeceği kadar kötü bir pazartesi sabahına uyandık değil mi? Ekonomik krizin büyüklüğü endişesi, TL’de inanılmaz düşüş, HDP’nin kapatılması, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılması, salgında sayıların çok artması, aşının yavaşlığı... Bağırmak? Yasak." ifadelerini kullandı.

Say sonraki paylaşımında ise AKP'yi eleştirenlere 'Hain' yaftası yapıştırılmasına tepki gösterdi.

s-96c96e4fbb9bc8f9885cf348096387c751781f
"Tabii canım tabii tabii!!! Bazı yorumlara bakınca şu iktidara oy vermeyen, bunca yanlışı eleştiren bizler ya vatan hainiyizdir ya da terörist! Bıkmadınız madem, aynen devam. Ama biz bıktık ve bu sefer olmayacak... Çünkü aydınlık bir gelecekten vazgeçmeyeceğiz." Banka Şubesine Maskesiz Girmek İsteyen Anne-Kız, Polise 40 Dakika Direndi - Öğretmenler Eylemde! Bazı Okullarda Dersler Öğrenci Andı ile Başladı - Ankara'da Dolu Yağışı Etkili Oldu: Cadde ve Sokaklar Beyaza Büründü
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER