Fenomen Olma Uğruna Bakalım Daha Neler Göreceğiz! Huzurlarınızda Fenomen Olmak İçin Hemcinslerini Döven Kızlar

İzmir'in Konak ilçesinde, fenomen olmak için kendilerinden küçük kız çocuklarını dövüp, görüntüleri sosyal medyada paylaştığı iddia edilen 2 kızın ifadesi alındı. Konak'ta, 29 Nisan günü oruçlu olan İ.E.

Fenomen Olma Uğruna Bakalım Daha Neler Göreceğiz! Huzurlarınızda Fenomen Olmak İçin Hemcinslerini Döven Kızlar

İzmir'in Konak ilçesinde, fenomen olmak için kendilerinden küçük kız çocuklarını dövüp, görüntüleri sosyal medyada paylaştığı iddia edilen 2 kızın ifadesi alındı.

s-55a04bf956729eb952c716c7dcbc0f12e48ae8
Konak'ta, 29 Nisan günü oruçlu olan İ.E. (14) ve H.K (15), iftar saatine kadar zaman geçirmek için yürüyüşe çıktı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı yakınlarına gelen 2 kızın yanına, kendilerinden büyük iki kız yaklaştı. Bu kızlar İ.E. ve H.K.'yi döverken, 3 erkek de yaşananları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Yaklaşık 10 dakika süren kavganın ardından saldırgan kızlar bölgeden ayrıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekti. Saldırganların çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıp, fenomen olmaya çalıştıkları ileri sürüldü. s-76d7f8f84aa4f212a21bc3c4169cb3423daaf0
Çevredekiler durumu polise bildirdi. Hastaneden darp raporu alan İ.E. ve H.K.’nin aileleri saldırganlardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine saldırganlar, sosyal medya hesaplarından özür mesajı attı. Saldırgan 2 kızın sosyal medyada daha önce de tanımadıkları kişileri darbettikleri videoları paylaştıkları öne sürüldü. Yaşanan son olayın ardından da hesaplarını kapattıkları belirtildi.

Pedagog eşliğinde ifadeleri alındı

s-5974d60be2a90989871db048975c84ca02237e
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelilerin A.Ç. ve B.D. olduğunu belirledi. Yaşları 18'in altında olduğu öğrenilen iki kız, ifade vermek için İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne çağrıldı. A.Ç. ve B.D.'nin Çocuk Şube'ye gelerek pedagog eşliğinde ifade verdikleri belirtildi.

Yeni görüntüler ortaya çıktı

s-bf3698ae45b691ee15e9bc9f501a8e5413753c
İzmir'in Konak ilçesinde, kendilerinden küçük kız çocuklarını dövüp, görüntüleri sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç ve B.D.'ye ait olduğu iddia edilen, yeni görüntüleri ortaya çıktı. Geçmiş tarihlerde çekildiği belirtilen görüntülerde A.Ç ve B.D.'nin, başka çocukları da darbettikleri, bu görüntüleri başka çocukların da çektiği görüldü. Öte yandan görüntülerin sosyal medyaya da yayınlandığı belirtildi. Fenomen Olma Uğruna Bakalım Daha Neler Göreceğiz! Huzurlarınızda Fenomen Olmak İçin Hemcinslerini Döven KızlarFenomen Olma Uğruna Bakalım Daha Neler Göreceğiz! Huzurlarınızda Fenomen Olmak İçin Hemcinslerini Döven Kızlar Fenomen olma uğruna yapılan bu tür davranışlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım Fransız Komedyen, Erdoğan'a Mektup Yazarak Sığınma Talep Etti - Reuters Analizi: 'Türkiye'de Turizm Büyük Darbe Aldı, Başarı Şansı Azalıyor' - Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: '17 Mayıs İtibarıyla Vaka Sayıları 5 Binin Altına İnecek'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER