Florya Ev Yemekleri ile Kapıya Servis Ev Yemekleri Siparişi

Son zamanlarda yeni trend ev yemekleri siparişi. Florya Ev Yemekleri kurucusu Saliha Yucademir'den özel günleriniz için öneriler.

Florya Ev Yemekleri ile Kapıya Servis Ev Yemekleri Siparişi

Aslında okul öncesi öğretmenlik bölümü mezunuyum, 7 yıl özel okullarda öğretmenlik görevimi yaptıktan sonra, bırakmak zorunda kaldım. 18 yaşımdan beri aktif olarak iş hayatında bulunduğum için, ev hanımı olmayı yapıma yediremedim. 5 yıl önce kuzenimin desteğiyle, çok iyi elinin tadı var neden sosyal medya üzerinden yemek satışı yapmıyorsun diye beni teşvik edince, bende bir deneyelim diyerek 32 yaşında bu işe bir girişim yaptım.


 

Öncelikle ikramlıklardan çok sipariş almaya başlayınca, daha ağır ev yemeklerine başladım. Müşterilerimde oldukça güzel geri dönüşler ve referans vererek çok kısa sürede sosyal medya üzerinden baya tanınan bir sayfanın sahibi olmaya başladım. Özellikle ev yemeği siparişi veren müşterilerim, doğum günlerinde, mevlitlerde, kına veya partilerde çok fazla şekilde sipariş vererek benimde motivasyonumu arttırmaya başladı. Şuan 37 yaşında bir kadın girişimci olarak, kesinlikle işsizliğin bir kader olmadığını, istenildikten sonra her türlü işin yapılmaması elde değil diye söylerken, Acabalar ile başladığım kapıya servis ev yemekleri hizmetimi, şimdi İstanbul ve yakın şehirlere göndererek apayrı bir iş hayatı serüvenini yaşadığını iletti.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2020, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER