Friends'in Yıldızları Courtney Cox ve Matthew Perry'nin Uzaktan Akraba Oldukları Ortaya Çıktı

Ünlü dizide Monica-Chandler çiftini canlandıran Courteney Cox ve Matthew Perry'nin uzaktan kuzen olduğu saptandı. Friends dizisinin yıldızları Matthew Perry ve Courteney Cox’ın uzaktan kuzen olduğu ortaya çıktı.

Friends'in Yıldızları Courtney Cox ve Matthew Perry'nin Uzaktan Akraba Oldukları Ortaya Çıktı

Ünlü dizide Monica-Chandler çiftini canlandıran Courteney Cox ve Matthew Perry'nin uzaktan kuzen olduğu saptandı.

s-d6741fe3e866b0b4fce05c9e968db4e4113c40
Friends dizisinin yıldızları Matthew Perry ve Courteney Cox’ın uzaktan kuzen olduğu ortaya çıktı. Oyuncular dizide Chandler ve Monica karakterlerini canlandırmıştı.Soyağacı sitesi MyHeritage’ın araştırmacıları Perry ve Cox’ın 11. göbekten kuzen olduğunu ortaya çıkardı. Independent Türkçe'den Esra Güngör'ün haberine göre, CNN’e konuşan şirket oyuncuların yaklaşık 500 yıl önce İngiltere’de yaşayan William Osbern Haskell III ve Ellen Haskell çiftinin uzak akrabaları olduğunu keşfetti.Ellen ve iki oğlu 1635’de İngiltere’den Amerika’ya göç etmişti. Şirket bu iki oğuldan Roger’ın Courteney Cox’ın atası olduğunu söylerken William’ınsa Matthew Perry’nin atası olduğunu belirtti. Akrabalık bağlantısının Cox’un annesi Courteney Copeland ve Perry’nin babası John Bennett Perry üzerinden gerçekleştiği ifade edildi.

'Bu kadar çok kuşak geriye gittiğinizde, akraba olma ihtimali sürpriz değil'

s-ac9367e954d1a9a6e69fc7b42fb9f57d930c0b
İkili sitcom tarihinin en sevilen çiftlerinden birini canlandırmıştı. Dizinin 7. sezonunda evlenen Monica ve Chandler son sezonda ebeveyn olmuştu. MyHeritage’ın yürüttüğü çalışmaya liderlik eden Roi Mandel şu ifadeleri kullandı:
"Bu soy çizgisine çok derinden girdik ve her ismi kontrol ettik. Bunu destekleyen birçok kayıt bulduk ve oyuncuların ilişkili olduğundan eminiz."
Bu akrabalık ilişkisinin şaşırtıcı olmadığını söyleyen Mandel şunları ekledi:
"Bu sürpriz değil. Bu kadar çok kuşak geriye gittiğinizde kişilerin akraba olma ihtimalinin yüksek olması anlaşılır."
Şirket söz konusu bağları ortaya çıkarmak için doğum ve ölüm sertifikaları da dahil olmak üzere milyarlarca tarihi kaydı içeren çeşitli veritabanlarını kullanıyor.

İki oyuncunun da Lady Gaga ile akrabalığı var

s-7bc97a3ca6805490fded28da99c783e2514260
Bununla birlikte her iki oyuncunun da ünlü şarkıcı Lady Gaga’yla bağlantılı olduğu tespit edildi. Mirror’ın bildirdiğine göre Matthew Perry, Lady Gaga’nın 14. göbekten kuzeni olurken Courteney Cox ise şarkıcıyla 17. göbekten kuzen. Dizikolikler Buraya: Bir Dönemin Efsanevi Dizisi Friends Hakkında Bilmeniz Gereken 17 Şey - 'Friends' Oyuncularının Bir Araya Geldiği Özel Bölüm İçin Aldıkları Gözlerimizi Yuvalarından Fırlatan Ücretler - İlk Bölümden Özel Bölüme: Friends Oyuncuların 17 Yıl İçerisinde Geçirdikleri Değişim Sizi Epey Şaşırtacak!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER