Gazeteci Emre Erciş Silahlı Saldırıya Uğradı

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tanınan Emre Erciş, silahlı saldırıya uğradı. Gazeteci Emre Erciş, İstanbul Kocamustafapaşa'da silahlı saldırıya uğradı.

Gazeteci Emre Erciş Silahlı Saldırıya Uğradı

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tanınan Emre Erciş, silahlı saldırıya uğradı.

s-228cd5e66e4a71977649b788cdf8d41a9812a7
Gazeteci Emre Erciş, İstanbul Kocamustafapaşa'da silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Erciş'e ilk müdahaleyi çevredekiler gerçekleştirdi. Daha sonra hastanede tedavi altına alındı.  Olayla ilgili Emre Erciş'in avukatı Harun Akdere'den açıklama geldi. Akdere sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Müvekkil Emre Erciş ile yaptığım görüşmede ikametine yakın bölgede silahlı saldırıya uğradığı, kendisinin iki kez bacak bölgesine ateş edildiği; ayaklarından yaralandığı ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. Hukuki sürecin takipçisi olacağız."

Fatih Tezcan: "Kızının yanında saldırıya uğradı"

Emre Erciş'e silahlı saldırıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan yazar Fatih Tezcan, "Bunu yapan/yaptıran her kimse en ağır şekilde kınıyorum. Ettiği hakaret varsa, hesabını sormanın yolu silahsız gazeteciyi kurşunlatmak değildir. Sorularına cevap verilir, hakaretlerine dava açılır. Söyleyecek çok şey var ama önce failler bulunsun" dedi. Tezcan devamında yaptığı paylaşımda Erciş ile görüştüğünü belirterek "Şahıs arkadan yaklaşıyor. Mermiyi namluya verirken Emre sese dönüyor. Emre’nin elinde 7 yaşında kızı var. Emre’nin bacaklarına 2 tane atıyor. Kızı çığlık çığlığa… Merminin biri Emre’nin ayağını kırıyor. Kızının yanında! Arkadan! Kasklı! Bu başka bir şey! diye yazdı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER