'Gazi Yakınıyım' Demişti: İmamoğlu'na Şehitlikte Tepki Gösteren Kişi Eski İBB Çalışanı Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen törende, gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişinin kendisine tepki göstermesiyle ilgili açıklama yaptı.İmamoğlu'nun ş.

'Gazi Yakınıyım' Demişti: İmamoğlu'na Şehitlikte Tepki Gösteren Kişi Eski İBB Çalışanı Çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği'nde düzenlenen törende, gazi yakını olduğunu söyleyen bir kişinin kendisine tepki göstermesiyle ilgili açıklama yaptı.

İmamoğlu'nun şehitlikte sarf ettiği 'Seni araştırır bulurum' sözleri sosyal medyada gündem olurken, gazi yakını olduğunu söyleyen söz konusu kişinin eski bir İBB çalışanı olduğu ortaya çıktı.

s-a7b74de172b687fc609658595d4d21a4a09618
Ekrem İmamoğlu, "Bir vatandaşın bence münasebetsiz bir girişimi oldu. Zira ben kendisine önce konuşmak istiyorum dediğinde, 'Konuşalım bekleyin' diye cevap verdim. Sonra orada bağırarak şov yapmaya gayret gösterdi" dedi.İmamoğlu, "Benimle bu dini duygular üzerinden kimse bu tarz bir ilişkiye girmeye kalkmasın" diye konuştu.

"Gazi yakınıyım, farklı bir tepki göstermem beklenemezdi"

s-738a3986880e58f717e1b4e0325e39292d0b86
İmamoğlu’na tepki gösterdikten sonra alandan uzaklaştırılan ve bir süre sonra tekrar şehitliğe gelen Mustafa İlker Yılmaz ise "Doğal bir tepkiydi, gazi yakınıyım, farklı bir tepki göstermem de beklenemezdi diye tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.Yılmaz, "Sayın Başkan bir şey sorabilir miyim, ben bir gazi yakını olarak bir şey sorabilir miyim?" diyerek İmamoğlu'na seslenmiş, "Burası Pervin Buldan ile birlikte çiçek ektiğin hatıra ormanı değil başkan" demişti.

İmamoğlu "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun, gazi öyle olmaz" yanıtını vermiş, Mustafa İlker Yılmaz alandan uzaklaştırılırken "Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye konuşmuştu.

İmamoğlu "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun, gazi öyle olmaz" yanıtını vermiş, Mustafa İlker Yılmaz alandan uzaklaştırılırken "Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye konuşmuştu. İmamoğlu "Hadsizlik yapıyorsun, şov yapıyorsun, gazi öyle olmaz" yanıtını vermiş, Mustafa İlker Yılmaz alandan uzaklaştırılırken "Seni araştırır bulurum ben merak etme" diye konuşmuştu. 6053677c323046da355f7145.jpg

Detaylar

Edirnekapı Şehitliği'ne Giden İmamoğlu'na Tepki: 'Burası Pervin Buldan ile Ağaç Diktiğin Park Değil' -

Öte yandan İmamoğlu'nun "Seni bulurum" sözlerine Twitter'da #benibul etiketiyle tepki gösteriliyor.

Gazi yakını olduğunu öne süren Mustafa İlker Yılmaz'ın AKP döneminde İSMEK'te çalıştığı, yeni dönemde kendisine iş verilmediği de iddia ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Siyasi Tarihimizde 25 Parti Kapatıldı: HDP'nin Kapatılma Davası Nasıl İlerleyecek? - Son 5 Yılda Dikkat Çeken Artış: Türkiye Hızla Yaşlanıyor - Konya'da Esnaf Masa ve Sandalyeleri Yaktı: 'Kongreler Lebalep Dolu, Virüs Sadece Bize mi Var?
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER