Gaziantep'te Depoda Yangın! Zaman Zaman Patlama Sesleri Duyuldu, Bölgedeki Bazı Evler Tedbir Amaçlı Boşaltıldı

Gaziantep'te tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda yangın çıktı.

Gaziantep'te Depoda Yangın! Zaman Zaman Patlama Sesleri Duyuldu, Bölgedeki Bazı Evler Tedbir Amaçlı Boşaltıldı

Gaziantep'te tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda yangın çıktı. Tedbir amaçlı bölgedeki bazı evlerin boşaltıldığı yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

s-50069447e00729c04ea8e516b131462483cc5f
Merkez Şahinbey ilçesi Sarısalkım Mahallesi'ndeki tekne yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğu depoda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.Yangına ekiplerin müdahalesi sürerken, depodan zaman zaman patlama sesi de duyuldu. Bölgede bulunan bazı evler de tedbir amaçlı boşaltıldı.

"Çevre için herhangi bir sorun kalmadı"

s-5004495efc32da0066fb8442076ef16c229a52
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, yangına ilk anından itibaren ekiplerin müdahale ettiğini söyledi.Söz konusu tesisin tekne yapım malzemelerinin bulunduğu depo, tamir ve üretim yapılan tesisten oluşan yaklaşık 10 dönümlük bir alandan oluştuğunu anlatan Yılmaz, "Yangının çevredeki evlere sıçramaması için çalışmalar yapıldı. Yangın sadece tesiste devam ediyor. Çevre için herhangi bir sorun kalmadı. Ekiplerimizin kısa zamanda yangını kontrol altına almasını bekliyoruz." diye konuştu. Gaziantep'te Depoda Yangın! Zaman Zaman Patlama Sesleri Duyuldu, Bölgedeki Bazı Evler Tedbir Amaçlı BoşaltıldıGaziantep'te Depoda Yangın! Zaman Zaman Patlama Sesleri Duyuldu, Bölgedeki Bazı Evler Tedbir Amaçlı Boşaltıldı Ege Denizi'nde 4.2 Büyüklüğünde Deprem - Düğünden Çarşıda İşim Var Diyerek Ayrıldı: Yağmur Tayhan'ın Cansız Bedeni 2 Gün Sonra Bulundu - Konya May Barajı'nda Korkutan Görüntü: Sular Çekildi, Binlerce Balık Telef Oldu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER