Gelecek Partisi, Bahçeli'yi 'Biji Serok Erdoğan' Sloganlarıyla Vurdu

Gelecek Partisi, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi dün Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Erdoğan için atılan "Biji Serok" sloganları üzerinden eleştirdi.  AKP' ile yollarını ayırarak Gelecek Partisini kuran Ahmet Davutoğlu için Başbakanlığı döneminde gittiği Diyarbakır'da "Biji Serok A.

Gelecek Partisi, Bahçeli'yi 'Biji Serok Erdoğan' Sloganlarıyla Vurdu

Gelecek Partisi, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi dün Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Erdoğan için atılan "Biji Serok" sloganları üzerinden eleştirdi. 

s-0620a763a04d54c2ca3aa7264a0fb85e369a30
AKP' ile yollarını ayırarak Gelecek Partisini kuran Ahmet Davutoğlu için Başbakanlığı döneminde gittiği Diyarbakır'da "Biji Serok Ahmet" sloganları atılmış ve Davutoğlu'na "Serok Ahmet" lakabı takılmıştı. AKP'nin Cumhur İttifakı'ndaki ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Davutoğlu'nu eleştirdiği konuşmalarında sık sık "Serok Ahmet" ifadesini kullanıyordu.

"Biji Serok Erdoğan"

s-e574cedddddfd7363eb47219c7c54ce7ef701c
Dün Diyarbakır'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı. Erdoğan'ın konuşması sırasında salonda Kürtçe "Biji Serok Erdoğan" (Yaşasın Başkan Erdoğan) sloganları atıldı. 

Gelecek Partisi'nden videolu yanıt 

Gelecek Partisi, sosyal medya hesabından paylaştığı esprili bir video ile, Erdoğan için atılan "Biji Serok" sloganları üzerinden Bahçeli'yi eleştirdi.

İşte o video

İşte o video İşte o video 60e96dba7ac4afb571a9014b.jpg
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER