Gelin adayı, göğüsleri büyük görünen kız kardeşini nedimelikten kovdu

İngiltere'de yaşanan acayip olayda, izdivaç aşamasında olan bir gelin adayı, elbisesinin içinde göğüsleri koskocoman görünen kardeşini nedimelikten kovdu.

Gelin adayı, göğüsleri büyük görünen kız kardeşini nedimelikten kovdu

İngiltere'de yaşanan acayip olayda, izdivaç aşamasında olan bir gelin adayı, elbisesinin içinde göğüsleri koskocoman görünen kardeşini nedimelikten kovdu. Genç kız olayı sosyal ağ platformu Reddit'e taşıyınca gelin ablası kullanıcılar kadar büyük tepki fark etti.

"GÖĞÜSLERİN KOSKOCOMAN GÖRÜNÜYOR"

Düğünden kovulan kız kardeş, "Kardeşim Eylül'de evleniyor ve beni de nedimelerinden biri yapmıştı. Fazla heyecanlıydım, hayatımda hiç düğüne gitmemiştim ve bu benim için yeni bir deneyimdi. Nedime kıyafetleri için alışverişe çıkan kız kardeşim çok hoş, pembemsi bir elbise seçmişti. Elbiseleri denemeye başladık. Ben de benimkini giydim, çok beğenmiştim. Ben ve öteki nedimeler kız kardeşime giysilerimizi göstermeye başladık. Kız kardeşim benimkine baktı ve donakaldı. Ona beğenip beğenmediğini sordum; lakin yanıt vermedi. Benimle yalnız konuşmak istediğini söyledi, kabul ettim. Daha Sonra banyoya gittik ve bana 'göğüslerin çok büyük görünüyor' dedi. O lahza donakaldım." sözleriyle yaşanan olayı anlattı.

Yalnızca 14 yaşında olan genç kıza, kıvrımları yüzünden düğünde kız kardeşinden daha fazla dikkat çekeceği söylenmişti.

KARDEŞİNİN, DÜĞÜNDE KENDİSİNDEN POZITIF DİKKAT ÇEKECEĞİNİ DÜŞÜNDÜ

Genç kız "Düğüne gelemeyeceğimi söyleyince 'tamam' dedim. Eğer bu elbiseyi istemiyorsa, başka bir tane seçebilirdik. Ama o, kafasını 'hayır' anlamında salladı ve 'Elbiseyi sevdim lakin sen giyemezsin' dedi. Ne olduğunu anlamamıştım, kız kardeşim 'İlginin herhangi bir şekilde benden veya nişanlımdan uzaklaşmasını istemiyorum. Üzgünüm fakat nedimem olamazsın' dedi" sözleriyle olayı anlatmaya devam etti.

DÜĞÜNÜNÜ MAHVETMEKLE SUÇLADI

Genç kız düğünden kovulduktan daha sonra, öteki nedimeler de geri çekilmeye karar verdi. Bunun üstüne gelin, kız kardeşini düğününü mahvetmekle suçladı.

KULLANICILARDAN YARDIM GÖRDÜ

Olayı Reddit'e yazarak, kullanıcılara hatalı yapıp yapmadığını soran genç kıza ise takviye geldi. Bir kullanıcı "Sen yanlış bir şey yapmadın. Ablanın 14 yaşındaki kız kardeşinin göğüslerinin konukların dikkatini çekeceğini düşünmesi rahatsızlık verici ve can sıkıcı" diyerek görüşlerini belirtti.

Başka bir kullanıcı ise " Ablan, 14 yaşındaki bir çocuğun kendi düğününde ilgiyi çalacağını düşünecek kadar güvensiz" dedi.

Öteki bir Reddit kullanıcısı "Ablan, 14 yaşındaki kız kardeşini elbisesi içinde iyi görünüyor diye kıskanıyor. Düğündeki herkesin kendisinden kötü görünmesini umuyor ve seni de nedimelikten kovdu. Sende bir hatalı değil. Ergen kardeşinin gölgesinde kalacağını düşünecek kadar güvensiz olmak onun sorunu" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER