Gençler size müjdemiz var!

Gençler size müjdemiz var!

Gençler size müjdemiz var!

Türk gençleri tarafından gençlik projelerinin reel bir şekilde hayata geçmesi adına Youth Projects Group instagram üzerinden ücretsiz bir şekilde gençlere hizmet verme amacı ile kuruldu. Dünya çapında kurumsallaşmış Erasmus gibi etkinlik ve öğrenci değişim programları, gençler için önemli düzeyde fırsatlar, katılıp ilerleme kaydedebileceğiniz projeler, aynı şekilde geliştirilebilecek etkinlik ve daha bir çok avantajı beraberinde göreceğiniz grup siz gençler için büyük önem arz etmektedir. Bütün bu projelerin bu sayfa üzerinden sizlerle paylaşılacağını bildirmek isteriz.

Bu grubun kurulduğu zamandan beri amacı ve ilkesi gençlik projeleri paylaşmak ve  sizlerin daha olumlu bir şekilde etkilenip, iyi fırsatlar aracılığıyla daha iyi bir yaşam kalitesi seviyesinde projeler görmenize olanak sağlamaktadır. Bu sebeple hem içeriklerin sağlam olmasından hem de denetlendiğinden ve sayfanın yöneticilerinin sadece sizlerle proje paylaştığının da altını çizelim. Bizler de gençlerin böylesine özen ve titizlikle üzerindede durulmuş projenin sunduğu fırsatları kaçırmayıp; profesyonel ekip, ve yöneticilerin sunduğu proje ve imkanlardan yararlanmalarını umut ediyoruz.

Siz de bunlardan yararlanmak istiyorsanız
Youth Projects Group bir link kadar yakınınızda.

Youth Projects Group İçin Nasıl Proje Gönderebilirim diye sorarsanız; Taha DOĞANAY tarafından kurulan bu grup siz kullanıcılara da proje gönderme imkanı sunmaktadır. Proje paylaşımına kapalı olsa da sizlerin göndereceğiniz proje ve etkinlikleri istişare ettikten sonra başkalarının da yararlanması amacıyla paylaştığını da sizlerle paylaşalım. Sadece ülkemizde rekabet gören projelerin de paylaşılmayacağının altını çizelim. Dünya genelinde takip edilen; öğrencilerin, gençlerin ilgisini çeken ve onlar için olumlu etkileri olan projelerin de Youth Projects Group tarafından sizler için paylaşılacağını söyleyelim. İyi projeler için sizleri hiç bekletmeden anında sizlere ulaştıran bu sayfa için sizlerin de fırsat kaçırmadan yararlanmanızı bekliyoruz

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2020, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER