George Floyd'u Öldüren Polislerden Biri Markette Görüntülendi: 'Hiçbir Şey Olmamış Gibi Alışveriş mi Yapıyorsun?'

George Floyd'un ölümüne yol açan eski polislerden J.

George Floyd'u Öldüren Polislerden Biri Markette Görüntülendi: 'Hiçbir Şey Olmamış Gibi Alışveriş mi Yapıyorsun?'

George Floyd'un ölümüne yol açan eski polislerden J. Alexander Kueng alışveriş yaparken bir markette görüntülendi. Kueng'in yanına gelen bir bayan, eski polise "Hiçbir şey olmamış gibi alışveriş yapıyorsun, böylece mi?" diyerek karşı çıktı. 

Irkçı eski polis cumartesi akşamı Minnesota'nın Plymouth kentindeki bir süpermarkette görüntülendi.

Irkçı eski polis cumartesi akşamı Minnesota'nın Plymouth kentindeki bir süpermarkette görüntülendi.Irkçı eski polis cumartesi akşamı Minnesota'nın Plymouth kentindeki bir süpermarkette görüntülendi. Aynı markette alışveriş yapmakta olan bir bayan, cep telefonunun kamerasını açarak tescil yapmaya başladı ve eski polis memuru J. Alexander Kueng'in yanına artan bir şekilde ismini sordu.26 yaşındaki Kueng, kadının neyi dokundurma ettiğini varsayım ederek ismini söylemeye gerek duymadan "Evet, o benim" diye yanıt verdi. Sinirli bayan, "Yani sensin. Hapisten çıktın ve hiçbir şey olmamış gibi süpermarkette alışveriş yapıyorsun pek mi?" diyerek Kueng'e karşı çıktı. Üzgün olduğunu belirten Kueng'e kadının yanıtı ise yine sert oldu: 
"Hayır ağlamaklı değilsin. Burada bir adam öldürmemişsin gibi rahatça dolaşıp alışveriş yapıyorsun. İnsanların seni tanımayacağını mı sandın? Burada olmaya hakkın değil. Soğuk kanlılıkla birini öldürdün." dedi ve yineledi: "Burada olmaya hakkın değil!"

Kueng, geçtiğimiz günlerde kefaletle özgürlük bırakılmıştı.

George Floyd'un Ölümünden Sorumluluk Sahibi Polislerden Biri Daha Kefaletle Özgürlük Bırakıldı Kueng'in kefaleti için 750 bin dolar ödenmişti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER